• PRO TV
  • Un primar s-a căsătorit cu un aligator pe care îl alintă „Mica Prințesă”

Un primar s-a căsătorit cu un aligator pe care îl alintă „Mica Prințesă”

Un primar s-a căsătorit cu un aligator pe care îl alintă „Mica Prințesă”

Un primar din Mexic a luat o decizie care a șocat întreaga lume. Bărbatul s-a căsătorit cu un aligator femelă, în vârstă de 7 ani, pe care l-a numit „Mica Prințesă”.

Victor Hugo Sosa este primarul din San Pedro Huamelula, oraș situat în statul Oaxaca din sud-vestul Pacificului Mexic, care a decis să se căsătorească cu un aligator. Se pare că nunta reprezintă un ritual care datează de secole și care are ca scop protejarea orașului pe care mirele îl conduce.

Astfel, Victor Hugo Sosa împreună cu localnicii orașului San Pedro Huamelula au organizat o nuntă ca la carte. Aceștia au îmbrăcat aligatorul într-o rochie albă, de mireasă și l-au aranjat așa cum spune tradiția. Reptila nu a purtat o singură ținută, ci a avut mai multe haine pregătite, în diverse culori.După ce aligatorul a fost aranjat, nunta a început! Astfel, oamenii prezenți la ceremonie au dansat și au cântat, în timp ce primarul ținea reptila în brațe. La un moment dat, el a fost îndemnat să își sărute mireasa, iar fotografiile au devenit virale pe rețelele de socializare. După ce s-a încheiat obiceiul, petrecăreții s-au plimbat cu „Mica Prințesă” pe străzile orașului.

Ceremonia îmbină tradițiile indigene cu elemente ale catolicismului. În această tradiție, aligatorul este considerat o zeitate care o simbolizează pe Mama Pământ. Așadar, nunta are ca scop aducerea prospețimii și abundenței în orașul natal.

''Cererem naturii ploaie suficientă, hrană suficientă, să avem peşti în râu'', a spus primarul în timpul nunții.

Sursă foto: Victor Hugo Sosa/Facebook

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni