• PRO TV
  • Ce i-a spus Emmanuel Macron lui Vladimir Putin, înainte ca Rusia să invadeze Ucraina

Ce i-a spus Emmanuel Macron lui Vladimir Putin, înainte ca Rusia să invadeze Ucraina

Ce i-a spus Emmanuel Macron lui Vladimir Putin, înainte ca Rusia să invadeze Ucraina

La finalul lunii februarie a acestui an, Rusia a invadat Ucraina, iar războiul din țara vecină pare că nu se va termina prea curând.

Jurnaliștii de la Impact, care citează presa din străinătate, au notat recent că, înainte ca Vladimir Putin să le ordone militarilor să pornească atacul, liderul de la Kremlin ar fi fost sunat de Emmanuel Macron, care s-a răstit la rus.

„Nu separatiștii sunt cei care vor face propuneri cu privire la legile ucrainene. Nu știu de unde au învățat avocații tăi legea! Nu știu ce avocat vă va putea spune că într-o țară suverană textele de legi sunt propuse de grupuri separatiste și nu de autoritățile alese democratic. Nu ne pasă de propunerile separatiștilor”, i-a spus Emmanuel Macron lui Vladimir Putin, după ce acesta din urmă i-a propus să negocieze cu separatiștii susținuți de Rusia în regiunea Donbas.

„Acesta nu este un guvern ales democratic. Au ajuns la putere într-o lovitură de stat, au fost oameni arși de vii, a fost o baie de sânge și Zelenski este unul dintre cei responsabili”, a afirmat Vladimir Putin. Iar patru zile mai târziu Rusia ataca Ucraina.

Vezi și: Întrebarea Mesei Rotunde cu Carmen Tănase - Față în față cu Marius Manole

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni