• PRO TV
  • Afacerea cu care un bărbat din Prahova a dat lovitura în vreme de caniculă

Afacerea cu care un bărbat din Prahova a dat lovitura în vreme de caniculă

Afacerea cu care un bărbat din Prahova a dat lovitura în vreme de caniculă

Un bărbat din Prahova a inițiat o afacere, care la bază poate părea banală, dar care l-a îmbogățit. Iată despre ce este vorba!

Afacerile reprezintă cel mai bun mod de a face bani, iar tot mai mulți oameni caută să fie inovatori în această sferă a antreprenoriatului. Cu toate acestea, există și persoane care cu o idee relativ banală ajung să se îmbogățească. Este cazul unui bărbat din Prahova care a dat lovitura cu o fabrică de gheață, pe timp de caniculă.

Se pare că în timp de caniculă, bărbatul a hotărât să pună bazele unei firme care produce gheață. Astfel, în ultima perioadă vânzările au crescut considerabil, având în vedere căldura de afară. El a declarat că în doar două zile au fost încărcate și transportate în toată țara trei tiruri pline cu pungi de gheață.

„Perioada caniculară este foarte propice pentru noi. Numai ieri și astăzi au plecat trei tiruri. (...) lucrăm la foc continuu pentru a reuși sa ducem la bun plan toată productia și cererea”, a declarat afaceristul pentru un post de televiziune.

Afaceristul susține că zilnic se produc între 10 și 12 tone de gheață deoarece cererea este foarte crescută în toată țara. În interiorul fabricii, temperatura nu depășește 6 grade Celsius, iar în depozite este mult mai frig, pentru ca gheața să reziste.

„Producem 10-12 tone zilnic, cererile vin din toată ţara având în vedere că avem distributie națională”, a adăugat el.

Trebuie menționat faptul că o pungă de gheață poate fi cumpărată cu 5 lei din fabrică, dar cu 10-20 de lei din magazine sau benzinării.

Sursă foto: CornelPutan/Shutterstock

VEZI ȘI: Vinde degete pe internet

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni