• PRO TV
  • S-au împăcat Brigitte și Florin Pastramă? Declarații neașteptate: „Merită toată loialitatea mea”

S-au împăcat Brigitte și Florin Pastramă? Declarații neașteptate: „Merită toată loialitatea mea”

S-au împăcat Brigitte și Florin Pastramă? Declarații neașteptate: „Merită toată loialitatea mea”

La începutul lunii iunie, întreaga presă din România nota că Brigitte a decis să se despartă de Florin Pastramă și că a depus actele de divorț.

De atunci, cei doi au mai încercat să se împace, însă de fiecare dată fără succes. Până astăzi! Potrivit unor postări pe care le-a făcut Brigitte pe Instagram, se pare că ea și Florin Pastramă sunt din nou împreună și nu se mai gândesc la divorț.

În una dintre fotografiile postate de Brigitte pe Instagram, Florin Pastramă apare alături de mama lui, iar alături de poză este și un mesaj: „Ea este mama mea, a doua. Vreau din suflet să nu fie supărată niciodată pe mine că i-am luat fiul, deoarece, îi spun astăzi, a câștigat o fiică care o iubește mult deoarece a dat naștere celui mai minuntat suflet pe care l-am cunoscut. Și îi multumesc”.

Iar în altă fotografie, Brigitte apare alături de Relu, fratele lui Florin Pastramă.

„El este fratele meu nu numai în Hristos, ci persoana care a fost la greu și a crezut în ceea ce e bun în mine și a demonstrat că merită tot respectul și loialitatea mea. Și nu voi permite nimănui pe acest pământ să spună vreodată un cuvânt nelalocul lui de el. Familia mea”, a scris Brigitte în dreptul fotografiei în care apare la brațul lui Relu Pastramă.

Vezi și: Cele mai populare sunete de pe TikTok

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni