• PRO TV
  • Mădălina Ghenea, anunț de pe patul de spital: „Corpul meu strigă disperat după o pauză”

Mădălina Ghenea, anunț de pe patul de spital: „Corpul meu strigă disperat după o pauză”

Mădălina Ghenea, anunț de pe patul de spital: „Corpul meu strigă disperat după o pauză”

Mădălina Ghenea a postat o fotografie de pe patul de spital alături de care a transmis și un mesaj pentru urmăritorii săi. Iată ce a pățit vedeta și ce decizie a luat!

Mădălina Ghenea este una dintre cele mai admirate vedete atât în România, cât și la nivel mondial. Aceasta a reușit să își construiască o carieră impresionantă în domeniul modelingului, urmând mai apoi să joace în filme alături de actori de renume. Deși în fața publicului larg viața ei pare fără probleme, adevărul este că și vedetele ajung în punctul în care au nevoie de o pauză. Astfel s-a întâmplat și în cazul frumoasei românce, care a postat astăzi un mesaj de pe patul de spital.

„Din păcate nu mă simt foarte bine. Îmi cer scuze tuturor, dar nu voi putea să postez sau să răspund la mesaje și va trebui să îmi anulez toate angajamentele de muncă. Am lucrat non-stop timp de 8 luni, fără nicio zi liberă și cred că corpul meu strigă disperat după o pauză. Voi renunța la Instagram și Whatsapp măcar pentru câteva zile. Ne vedem curând!”, a scris ea pe Instagram.
Sursă foto: Mădălina Ghenea/Instagram, Arhivă ProTV

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni