• PRO TV
  • Cum au reacționat părinții Andreei Ibacka atunci când l-au cunoscut pe Cabral

Cum au reacționat părinții Andreei Ibacka atunci când l-au cunoscut pe Cabral

Cum au reacționat părinții Andreei Ibacka atunci când l-au cunoscut pe Cabral

Cabral și Andreea Ibacka formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbizul românesc. Cei doi se iubesc necondiționat și au o familie superbă împreună, însă puțini sunt cei care știu cum au reacționat părinții actriței atunci când l-au cunoscut pe prezentator!

Cabral este unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori de televiziune din România. El are atât o carieră impresionantă, cât și o familie absolut superbă. Vedeta TV și Andreea Ibacka se iubesc necondiționat și acest lucru se vede la fiecare apariție publică pe care o au. Recent, Cabral a oferit un interviu în cadrul căruia a explicat cum a decurs prima întâlnire dintre el și părinții soției sale.

În spirit de glumă, Cabral a povestit că părinții soției sale au avut un șoc în momentul în care fiica lor a venit alături de el, însă nu au spus nimic. Odată cu trecerea anilor, vedeta ProTV a reușit să devină extrem de plăcut de socrii.

„Și-au făcut cruce cu limba și au sperat că știe ea ce face. Acum, că sunt preferatul socrului și că nici soacra nu m-ar ucide în somn… se pare că a știut colega de rate ce să aleagă…”, a spus Cabral pentru Viva!

Între Cabral și soția lui a fost o iubire puternică încă din prima secundă în care s-au văzut, însă frumoasa blondină nu s-a lăsat atât de repede cucerită.

„Dragoste. La prima vedere. Clar. După șase luni de vedere, că acritura nu voia să iasă în oraș cu mine. Până la urmă, a ieșit la o cafea. Și șarmul meu incredibil, prezența mea enigmatică, tenul meu luminos… toate acestea au făcut-o să nu-și mai dorească să plece. 14 ani. Sau cam așa ceva…”, a mai spus el.

Sursă foto: Cabral/Facebook

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni