• PRO TV
  • Cele mai sexy apariții ale vedetelor din România! S-au fotografiat în costum de baie

Cele mai sexy apariții ale vedetelor din România! S-au fotografiat în costum de baie

Cele mai sexy apariții ale vedetelor din România! S-au fotografiat în costum de baie

Vara este anotimpul cel mai potrivit pentru ca divele showbiz-ului românesc să își etaleze corpurile bine îngrijite. Iată cele mai sexy apariții ale vedetelor!

Vedetele din România au plecat în vacanțe de lux în întreaga lume și nu s-au sfiit să posteze pe rețelele de socializare fotografii incediare. Alexandra Stan, Ruby, Anna Lesko, Ana Baniciu și Ema Uta sunt doar câteva dintre divele care s-au afișat în costume de baie vara aceasta!

Alexandra Stan a cucerit pe toată lumea după ce a postat o imagine în care apare într-un costum de baie roz, extrem de sexy. Aceasta și-a făcut un selfie pe care l-a pus imediat pe pagina sa de Instagram. Mai multe imagini, în Galeria Foto a articolului.



Ruby a avut și ea o apariție care i-a șocat pe fani! Cântăreața a renunțat la inhibiții și a publicat pe Instagram o fotografie foarte sexy, în care i se poate vedea atât abdomenul, cât și talia trasă ca prin inel. În Galeria Foto puteți vedea imagini și cu posteriorul divei, pe care l-a etalat la o piscină de lux.



Anna Lesko se numără și ea printre divele care își postează trupul armonios. Artista a postat o fotografie de la mare, făcută din spate. Fanii nu au exitat și i-au lăsat mii de comentarii și aprecieri pe rețelele de socializare.



Și Ana Baniciu și-a surprins fanii atunci când le-a arătat corpul ei absolut senzațional. Diva a strâns o mulțime de reacții în mediul online datorită costumului de baie minuscul pe care l-a purtat!



Ema Uta a renunțat pentru câteva zile la pensulele de machiaj și a mers în vacanță. De acolo, vedeta a postat mai multe imagini în care apare în ipostaze provocatoare. Vedeta a atras privirile tuturor datorită costumului de baie roșu, care i-a pus talia în evidență.



Sursă foto: Alexandra Stan/Instagram, Ruby/Instagram, Anna Lesko/Instagram, Ana Baniciu/Instagram, Ema Uta/Instagram



 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni