• PRO TV
  • Un bărbat și-a cumpărat o păpușă gonflabilă care să semene perfect cu soția lui

Un bărbat și-a cumpărat o păpușă gonflabilă care să semene perfect cu soția lui

Un bărbat și-a cumpărat o păpușă gonflabilă care să semene perfect cu soția lui

Randy Callum Grey este bărbatul în vârstă de 28 de ani care și-a achiziționat o păpușă gonflabilă care să semene perfect cu soția lui, Char Grey. Iată de ce a făcut acest gest!

Randy Callum Grey și soția lui, Char, au achiziționat o păpușă gonflabilă, denumită Dee, care să semene perfect cu frumoasa blondină. Motivul pentru care păpușa sexuală a apărut în casa cuplului este dorința bărbatului de a face dragoste oricând, chiar și în momentele în care partenera sa de viață nu își dorește acest lucru. 

Cei doi au explicat necesitatea lui Dee în cuplu și susțin că reprezintă o soluție perfectă pentru momentele în care Char nu are apetit sexual.

„Callum are o dorință sexuală mai mare decât mine, așa că este grozav că o are pe Dee când eu nu vreau să fac sex”, a declarat femeia.

Femeia în vârstă de 23 de ani a declarat faptul că mereu s-a gândit să experimenteze sexul în trei, însă i-a fost teamă că soțul ei ar putea fi atras mai mult de cealaltă femeie. Astfel, pentru Char păpușa gonflabilă reprezintă cel mai bun mod de a-și satisface soțul.



„Vorbeam despre un grup în trei, dar, la fel ca majoritatea fetelor, eram îngrijorat că o să mă chinui să-l văd pe Callum cu o altă femeie”, a mai spus ea.

Cuplul din 
Warwickshire, care își câștigă existența datorită platformei OnlyFans, o introduc periodic pe Dee în acțiunile lor din dormitor.

„Amândurora ne place să experiementăm. Dee se alătură regulat sesiunilor noastre din dormitor. Pentru noi nu este doar o păpușă, ci suntem cu adevărat atașați de ea. Ba chiar, ea ne-a făcut relația mai stabilă și a condimentat viața sexuală din cuplu”, a mai spus femeia.

Deși la achiziție au avut o gamă variată de păpuși gonflabile, cuplul a ales-o pe Dee datorită faptului că seamănă izbitor cu Char. 

„Au fost multe păpuși pe care le puteam alege, dar ne-am oprit la Dee pentru că semăna cu mine. Nu devin geloasă pe ea deoarece nu există nicio emoție acolo”, a mai spus ea potrivit Daily Star.

S
ursă foto: Captură YouTube/ SWSN

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni