• PRO TV
  • Care au fost primele cuvinte ale unei femei care s-a trezit din comă după doi ani

Care au fost primele cuvinte ale unei femei care s-a trezit din comă după doi ani

Care au fost primele cuvinte ale unei femei care s-a trezit din comă după doi ani

În urmă cu doi ani, mai exact în 2022, Wanda Palmer, o femeie din statul american Virginia de Vest, a fost atacată în propria locuință și agreastă până a intrat în comă.

Potrivit presei din SUA, femeia a fost găsită la acea vreme într-o baltă de sânge de către vecinii ei, care au alertat autoritățile. „Era inconștientă și pe cale să moară. Avea foarte multe traume la cap, care arătau ca și când ar fi fost provocate cu o macetă sau cu un topor”, a spus Ross Mellinger, șerif în Jackson County.

După ce a stat doi ani în comă, Wanda Palmer s-a trezit, iar primul lucru pe care l-a făcut a fost să rostească numele agresorului ei: nimeni altul decât fratele ei, în vârstă de 55 de ani! „Am umblat prin tot statul încercând să eliminăm suspecții și să găsim piste, să facem percheziții. Nu a fost un caz blocat timp de doi ani, dar a fost unul fără informații credibile care să ne aducă aici. Am avut câțiva suspecți și durează până îi eliminăm pe unii ca să reducem numărul lor”, a mai adăugat șeriful, care a confirmat că pe lista suspecților se afla și fratele victimei.

„Mulțumim lui Dumnezeu că a reușit să se ridice și să spună numele atacatorului. Ea merită cu siguranță să i se facă dreptate”, a spus un apropiat al familiei femeii.

Chiar dacă nu a fost cooperant cu oamenii legii, fratele victimei a fost acuzat de tentativă de omor și acum așteaptă începerea procesului și aflarea sentinței.

Vezi și: Cele mai tari idei de vacanță

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni