• PRO TV
  • (P) Totul se întâmplă online

(P) Totul se întâmplă online

(P) Totul se întâmplă online

Prin prisma faptului că trăim într-o lume virtuală cu un ritm de creștere exponențial, cu zeci de mii de firme care apar anual pe piață, cu site-uri cu oferte tentante, a apărut pe piață proiectul -Firma de Aur -, care are că scop susținerea motorului economiei și antreprenoriatului românesc și nu numai. 

Principalul scop al acestui proiect, care este organizat în mai multe țări în Europa, este acela de a oferi consumatorilor de internet o bază de date care să cuprindă firmele care au dovedit calitatea serviciilor prestate sau calitatea produselor comercializate.

Ideea de bază al proiectului Firma de aur este de a susține acele companii care oferă servicii de o calitate cât mai bună, pe baza evaluărilor clienților, pe paginile noastre.

Astfel se vine și în ajutorul potențialilor clienți, care au garanția calității serviciilor și seriozitatea respectivei companii.

Cine sunt organizatorii ?

Un grup de antreprenori tineri,cu viziune spre viitor, spre noua etapă spre care ne îndreptăm, care vor să susțină prin acest proiect firmele care oferă o calitate superioară serviciilor pe care le oferă și care creează o imagine pozitivă a României la nivel național și internațional.

Ce face acest proiect mai exact ?

Proiectul Firma de aur (www.firmadeaur.ro) evidențiază cele mai bune companii care activează în mediul online, în urma analizării evaluărilor pe cele mai importante portaluri (Facebook, google Maps, booking.com, tripadvisor, etc)..

Firmele care la finalul analizei au obținut feedback-uri pozitive din partea clienților la cel puțin 85% din ele, devin participanții Proiectului Firma de Aur !

Cum se calculează datele analizate ale firmelor?

Pentru a calcula rezultatul final al companiei -se folosește media ponderată a tuturor recenziilor de pe portalurile relevante pe care le-am găsit și unde firma are profil cu recenzii.

Un raport detaliat cu diverse grafice este creat pentru fiecare firmă în parte și este vizibil public.

Ce beneficii pot avea firmele calificate ?

Firmele calificate în proiectul Firma de aur ( www.firmadeaur.ro ), iar aici vreau să menționez faptul că doar 10 % din companiile din România se încadrează să facă parte din proiect, au posibilitatea de a achiziționa diferite materiale, pe care ei le pot folosi că instrumente în mediul online, pentru validarea serviciilor pe care le oferă.

Cum îi ajută pe antreprenori proiectul Firma de Aur?

În primul rând validează și concretizează ceea ce este deja știut, faptul că acea firma oferă servicii de calitate și la standarde înalte, întărește încrederea clienților și a partenerilor, confirmându-le din nou , că au făcut alegerea corectă în a contracta serviciile respectivei firme.

Vrei să vezi dacă și firma ta se încadrează în acest proiect?

Intri pe site-ul www.firmadeaur.ro, te înscri, iar după verificare, vei fi anunțat de rezultat.


Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni