• PRO TV
  • Soția lui Ilie Năstase, atac la adresa lui Charlotte: "Nu a muncit o zi în viața ei. Ilie i-a plătit 400.000 de euro”

Soția lui Ilie Năstase, atac la adresa lui Charlotte: "Nu a muncit o zi în viața ei. Ilie i-a plătit 400.000 de euro”

Soția lui Ilie Năstase, atac la adresa lui Charlotte: "Nu a muncit o zi în viața ei. Ilie i-a plătit 400.000 de euro”

Ioana Năstase a luat atitudine după acuzațiile fiicei lui ”Nasty”, Charlotte! Actuala soție a lui Ilie Năstase a explicat într-un interviu presupusul motiv pentru care Charlotte, fiica lui Năstase, și-ar fi făcut cont pe Onlyfans, platforma pentru adulți.

Ioana a sărit acum în apărarea lui Ilie Năstase: „Această fată are 30 și ceva de ani, dar nu a muncit o zi în viața ei! Să fie clar, tatăl ei e un exemplu. Ilie are grijă în aceeași măsură de toți copiii lui. Nu fac diferențe. Din câte știu eu, nu le dă doar o mie de euro pe lună, le dă mai mult, vreo 3-4.000 de euro! Numai acestei fete știu că i-a plătit 400.000 de euro școala”, a declarat Ioana Năstase pentru click.ro.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Charlotte Năstase (@charlotte.nastase)

"I-a cerut o mașină, apoi s-a apucat de OnlyFans!"

Soția lui Nasty a dezvăluit și presupusul motiv pentru care fiica lui Ilie Năstase și-a făcut cont pe Onlyfans: „Știu că a fost o discuție mai acidă între ei, în care ea i-a cerut să-i cumpere nu știu ce mașină și Ilie i-a zis să se ducă la muncă dacă vrea mașină!Ilie a avut grijă de ea, ca de toți copiii lui, o iubește în continuare. Le dă tuturor bani, inclusiv fetelor pe care le are cu Amalia. Dacă această fată a ales drumul ăsta, e viața ei, face ce vrea!"

Charlotte Năstase, total dezamăgită de celebrul său tatăl

Charlotte Năstase (32 de ani), fiica adoptivă a lui Ilie Năstase (75 de ani) din mariajul cu actrița Alexandra King, a dezvăluit că are o relație distantă cu tatăl său.  Aceasta a declarat că și-ar fi făcut cont pe OnlyFans în urma unei discuții cu tatăl ei. 

„Eu nu mi-am mai văzut tatăl de la aniversarea celor 18 ani ai mei, adică de acum 14 ani. L-am întrebat când o să ne mai vedem și mi-a răspuns că o să-l mai văd o dată până moare.

Am vorbit cu Amalia Năstase chiar și când mi-am făcut cont pe OnlyFans și m-a încurajat. Mi-a spus: "Du-te și fă o grămadă de bani. Ideea o aveam de ceva timp în minte, dar o discuție mai aprinsă pe care am avut-o cu tatăl meu m-a determinat să fac acest pas. Mi-a zis ceva de genul să fac orice pentru a câștiga bani, dar în cuvinte mai urâte”, a spus Charlotte.

Foto Facebook

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni