• PRO TV
  • Fata unui preot din Iași a fost bătută cu brutalitate de o handbalistă

Fata unui preot din Iași a fost bătută cu brutalitate de o handbalistă

Fata unui preot din Iași a fost bătută cu brutalitate de o handbalistă

O elevă în vârstă de 16 ani, fiică de preot, a fost bătută cu brutalitate de o handbalistă de la un liceu sportiv din Iași. Iată de la ce a pornit conflictul, dar și ce măsuri au luat autoritățile!

Zilele trecute a apărut în presa locală din Iași un caz îngrijorător: o elevă de doar 16 ani, fiică de preot, a fost bătută cu bestialitate de o handbalistă de la un liceu sportiv. După ce știrea s-a viralizat, polițiștii au deschis o anchetă pentru a se stabili circumstanțele și cauzele incidentului nefericit.

„La data de 11 iulie, poliţiştii Secţiei nr. 3 Poliţie Iaşi au fost sesizaţi cu privire la faptul că o tânără a fost agresată, în zona unui centru comercial. În cauză sunt efectuate cercetări în cadrul dosarului penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, sub supravegherea procurorului de caz, în vederea stabilirii întregii situaţii de fapt şi luării măsurilor care se impun”, a declarat Anca Vîjiac, purtătorul de cuvânt al IPJ Iaşi, potrivit NewsPascani.

Tânăra în vârstă de 16 ani ieșise în oraș să sărbătorească promovarea unui examen, alături de un băiat. La scurt timp, handbalista și-a făcut apariția, iar sursele locale susțin că gelozia ar fi fost motivul principal al conflictului.

Fiica preotului a fost lovită de mai multe ori cu picioarele în față, iar din cauza rănilor provocate, fata și-a scos un certificat medico-legal. Conform documentului primit, tânăra are nevoie de 28-30 de zile de îngrijiri medicale și consiliere psihologică.
 

Acest caz grav a fost condamnat de reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean Iași.

”Inspectoratul Școlar Județean Iași s-a autosesizat și a solicitat conducerii celor două unități școlare din care provin elevii implicați să facă propriile verificări. ISJ Iași condamnă astfel de comportamente violente care contravin valorii lor și principiilor educației și va monitoriza cu mare atenție acest caz”, a declarat Antonina Bliorț, purtătoarea de cuvânt ISJ Iași.

Sursă foto: Captură video Telemoldova

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni