• PRO TV
  • Nikita Crump, tânăra care trăiește în mașină din 2019, explică de ce a ales această viață

Nikita Crump, tânăra care trăiește în mașină din 2019, explică de ce a ales această viață

Nikita Crump, tânăra care trăiește în mașină din 2019, explică de ce a ales această viață

Dacă unii oameni își fac un scop în viață din a poseda propria casă, Nikita Crump a pus pe pauză acest vis. Tânăra din Carolina de Nord a ales să trăiască în propria mașină, o Honda Civic, pentru a evita costurile exorbitante ale traiului de zi cu zi.

Nikita Crump este extrem de populară pe TikTok, unde publică clipuri din care dezvăluie cum își duce traiul în mașină. Peste un milion de oameni îi urmăresc aventura neobișnuită și sunt impresionați de stilul de viață pe care și-i l-a creat.

Tânăra a decis să se mute în mașină la sfârșitul anului 2019, când și-a dat seama că nu mai face față costurilor foarte mari cu chiria apartamentului unde locuia. Într-un clip postat pe TikTok, Nikita Crump a dezvăluit că trebuia să se abțină de la multe pentru a-și putea plăti obligațiile lunare.

Nu putem să-mi permit să cumpăr mâncare ieftină când ieșeam cu prietenii mei, săream peste mese ca să economisesc bani și, încet, mă îndreptam spre acumularea de datorii. Așa că am decis să tai cea mai mare cheltuială a mea: chiria”, a dezvăluit tânăra pe TikTok.

Cum descurge o zi în Hotel Civic

Nikita Crump și-a botezat mașina Hotel Civic și a dotat-o cu toate cele trebuincioase pentru traiul zilnic. A acoperit geamurile cu parasolare, pentru a se feri de razele soarelui și pentru a avea intimitate. Bancheta din spate este patul ei, iar scaunul șoferului este locul în care își schimbă hainele și ia micul dejun.

@nikitacrump #ILiveInMyCar & I just wanted a sub! @Subway why you gotta play with my heart? #hotelcivic #freesubwayforlifeplease #adayinmylife #carlife #nomad #subway #callme ♬ Spring - Aesthetic Sounds

Pentru a se menține curată, merge în fiecare zi la o sală de fitness, însă nu pentru a folosi aparatele, ci pentru a face duș. Tot de aici se aprovizionează cu apă de băut, de la cișmeaua care este dedicată celor care au abonament.

Deși are un job, pe care îl frecventează în timpul săptămânii, Nikita ia micul dejun în mașină, fiindcă deseori se trezește devreme. Prima masă a zilei este una „ușoară” și constă în fructe și sandvișuri cu unt de arahide.

Când are prea multe rufe murdare, pornește la drum spre cea mai apropiată spălătorie de rufe, un serviciu care o costă un dolar.

Unde își parchează mașina peste noapteVezi mai multe poze în GALERIA FOTO de mai jos!

Nikita Crump nu petrece prea multe zile în același loc, pentru a nu atrage suspiciuni din partea celor din jur și pentru a nu avea probleme cu poliția. Ea a dezvăluit, într-un alt clip postat pe rețeaua socială, cum își alege locurile în care parchează mașina peste noapte.

Tânăra folosește Google Maps, vederea din satelit, pentru a localiza cartiere „prietenoase” ori zone bune, cu proprietăți generoase. Folosind funcția zoom, caută să identifice și alte mașini parcate pe străzi, pentru a se putea „pierde” printre ele. Nu-și parchează niciodată mașina în zone pustii sau rău-famate, din rațiuni de siguranță. Uneori își petrece noaptea și în parcări.

Admiratorii săi virtuali sunt pur și simplu cuceriți de stilul ei de viață. Unii i-au mărturisit că nici nu mai au nevoie să meargă la cinema, ci se mulțumesc să o urmărească pe ea, zi de zi.

Tânăra spune că se simte mult mai bine „cu casa în spate” și a găsit metode de a-și face viața plăcută.

Azi trăiesc o viață fericită, datorită acestui stil. Așa că, atunci când spun că eu am ales asta, vorbesc serios. Dar nu e așa de simplu”, mai spune Nikita Crump.

Aceasta este doar o mică parte din noua viață a americancei. Puteți afla totul despre ea dacă o urmăriți pe TikTok.

Fotografii: @nikitacrump TikTok/Instagram

Vezi și VIDEO: 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni