• PRO TV
  • Adele a făcut împrumut la bancă, pe 30 de ani, pentru a-și plăti casa recent cumpărată

Adele a făcut împrumut la bancă, pe 30 de ani, pentru a-și plăti casa recent cumpărată

Adele a făcut împrumut la bancă, pe 30 de ani, pentru a-și plăti casa recent cumpărată

Cu un mic efort putea achita cash cea mai recentă casă cumpărată în Beverly Hills, însă a ales un credit. Adele a făcut împrumut în bancă pentru a plăti impresionanta vilă în care locuiește cu actualul iubit, Rich Paul.

Adele va plăti rate în următorii 30 de ani pentru vila cu opt dormitoare și 12 băi pe care a cumpărat-o recent de la Sylvester Stallone. Conform Page Six, artista a făcut împrumut în bancă în valoare de 37,7 milioane de dolari, în luna ianuarie, sumă care acoperă mare parte din costul locuinței.

Prețul total al achiziției ajunge la 58 de milioane de dolari, ceea ce denotă un interes ridicat al artistei pentru proprietăți imobilare de lux. Adele mai are trei case, pe aceeași stradă, într-un cartier exclusivist de lângă Los Angeles.

Noua proprietate, cu opt dormitoare și 12 băi, va fi rezidența sa principală, unde va locui alături de noul iubit, agentul sportiv Rich Paul.

Debitorul a promis că va plăti această datorie în plăți periodice regulate și că va achita integral datoria nu mai târziu de 1 martie 2052”, se arată în actul de împrumut bancar, conform sursei citate.


FOTO: Profimediaimages.ro
 

Vezi mai multe poze în GALERIA FOTO de mai jos!

Deși are o avere estimată la 220 de milioane de dolari, și cheltuiește mulți bani pe haine, Adele a ales varianta unui împrumut bancar, pentru a nu achita casa direct din economiile ei. Mutarea, deși inexplicabilă, are o rațiune.

Artista britanică urmează să susțină o serie de concerte la Colosseum, impresionanta sală de spectacole a hotelului Caesars Palace din Las Vegas. Conform presei americane, cântăreața va fi plătită cu un milion de dolari pentru fiecare show, iar Adele are programate nu mai puțin de 48 de concerte, în perioada 18 noiembrie 2022 – 25 martie 2023.

Deci, ea și-ar putea achita împrumutul bancar în următoarele 6-7 luni. 

Fotografii: Getty Images/Profimediaimages.ro

Vezi și VIDEO: 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni