• PRO TV
  • Are 55 de ani, iubită de 29 de ani și corp de adolescent! Bărbatul care a făcut senzație pe TikTok

Are 55 de ani, iubită de 29 de ani și corp de adolescent! Bărbatul care a făcut senzație pe TikTok

Are 55 de ani, iubită de 29 de ani și corp de adolescent! Bărbatul care a făcut senzație pe TikTok

Un bărbat în vârstă de 55 de ani face furori pe TikTok! Acesta a reușit să strângă un număr impresionant de aprecieri, după ce s-a afișat pe platforma online alături de iubita lui cu 26 de ani mai tânără. Mai mult, corpul bărbatului a primit multe complimente, majoritatea referitoare la asemănările dintre el și un adolescent.

Un cuplu de peste hotare a reușit să acapareze TikTok-ul! Cei doi, soț și soție, au făcut o mulțime de videoclipuri împreună în care și-au arătat iubirea. Deși există o diferență de vârstă de 26 de ani în relație, îndrăgostiții nu au fost judecați, ci dimpotrivă, au primit zeci de mii de aprecieri.

Deși bărbatul este cărunt, având atât părul, cât și barba albă, iar buletinul dovedește că are 55 de ani, corpul lui parcă spune altceva. Este plin de mușchi, cu pielea tonifiată și cu încredere în sine. Bărbatul practică mult sport și are grijă la alimentația lui. 

@nastya__riqueza

 

♬ оригинальный звук - idris

Cuplul a făcut ravagii pe rețelele de socializare, fiind asaltați de comentarii. În timp ce unii oameni consideră că cei doi se iubesc cu adevărat și formează un cuplu așa cum ar trebui să fie, alții sunt de părere că femeia în vârstă de 29 de ani stă cu soțul ei având un interes. Cei doi par extrem de fericiți împreună și nu ascultă comentariile negative ale internauților.

Sursă foto: Nastya Riqueza/TikTok, Nastya Riqueza_Instagram

VEZI ȘI: Cele mai tari idei de vacanță

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni