• PRO TV
  • VIDEO DJ Morten, interviu de la UNTOLD 2022: „Un loc unde vii și apoi pleci neștiind ce-i cu tine”

VIDEO DJ Morten, interviu de la UNTOLD 2022: „Un loc unde vii și apoi pleci neștiind ce-i cu tine”

VIDEO DJ Morten, interviu de la UNTOLD 2022: „Un loc unde vii și apoi pleci neștiind ce-i cu tine”

Și-a dorit de mulți ani să facă show la UNTOLD, iar dorința i s-a împlinit. Danezul Morten s-a declarat vrăjit de publicul festivalului de la Cluj-Napoca și de atmosfera de aici.

Aflat pentru prima dată în line-up-ul de UNTOLD, Morten s-a declarat fericit că se află la Cluj-Napoca. DJ-ul danez a urcat pe scenă în prima zi de festival și a electrizat publicul venit din toată lumea. 

Cu 30 de minute înainte de întâlnirea cu fanii UNTOLD, o echipă PRO TV l-a reținut în culise pentru un interviu exclusiv. „Sunt fericit că mă aflu aici”, le-a spus artistul colegilor noștri, încă de la început.

Mi se pare ceva gigantic, magic și misterios. Pare un loc unde vii și apoi pleci neștiind ce-i cu tine”, a spus Morten despre UNTOLD.

Deși a stat puțin timp în România, artistul danez a avut timp să descopere lucrurile unice ale țării noastre. Aflați care sunt acelea în interviul VIDEO de mai jos!UNTOLD 2022 - prima zi

UNTOLD 2022 - a doua zi

Morten este doar una dintre surprizele organizatorilor UNTOLD. DJ-ul danez a mărturisit că David Guetta a fost cel care i-a făcut poftă de Cluj-Napoca și UNTOLD.

Am văzut o filmare cu drona făcută de bunul meu prieten David Guetta și am fost uluit. Acum sunt aici, parte din această poveste extraordinară! UNTOLD pe locul cinci în lume? Sunteți siguri? E în primele trei festivaluri din lume!”, a spus Morten după concert.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni