• PRO TV
  • Antonia, imaginea senzualității în costum de baie: "Ești o femeie cu adevărat superbă!"

Antonia, imaginea senzualității în costum de baie: "Ești o femeie cu adevărat superbă!"

Antonia, imaginea senzualității în costum de baie: "Ești o femeie cu adevărat superbă!"

Antonia este, fără dar și poate, una dintre cele mai frumoase femei din România, iar aparițiile sale, fie în public sau pe rețelele sociale, lasă mereu fanii cu gura căscată.

Acesta este și cazul cele mai recente apariții de pe rețelele sociale, când autoarea piesei "Tranquilo Papi", în vârstă de 33 de ani, a publicat o fotografie în costum de baie. Deși este mama a trei copii, Antonia se mândrește cu o siluetă de invidiat, pe care nu se sfiește s-o arate în cele mai senzuale ipostaze.

În fotografia respectivă, care a primit un val de complimente din partea fanilor, Antonia se afla întinsă pe nisip, îmbrăcată într-un costum de baie din două piese, cu paiete argintii. Deși frumusețea Antoniei este incontenstabilă, centrul atenției l-a constituit abdomenul tonifiat al vedetei, care a dezvăluit în nenumărate rânduri că petrece multe ore în sala de sport pentru a arăta așa cum își dorește.

"Ești o femeie cu adevărat superbă", "Ești o sirenă", "Arăți super, succes în continuare", au fost câteva dintre complimentele lașate de fanii artistei în căsuța de comentarii.

Sursă foto: Instagram, Facebook

Vezi și: 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni