• PRO TV
  • Două dintre victimele „escrocului de pe Tinder”, apariție surprinzătoare pe internet. Cu ce se ocupă acum

Două dintre victimele „escrocului de pe Tinder”, apariție surprinzătoare pe internet. Cu ce se ocupă acum

Două dintre victimele „escrocului de pe Tinder”, apariție surprinzătoare pe internet. Cu ce se ocupă acum

Pernilla Sjoholm și Cecilie Fjellhoy sunt doar două dintre femeile pe care Shimon Hayut le-a păcălit și le-a luat banii. Cele două victime ale escrocului de pe Tinder au apărut împreună într-o reclamă televizată la o platformă de dating online.

Pernilla Sjoholm, care și-a pierdut toate economiile de-o viață după ce a fost ademenită, într-un carusel al sentimentelor, de escrocul sentimental Shimon Hayut (Simon Leviev), face pereche cu Cecilie Fjellhoy într-o reclamă la platforma de dating online Wingman.

Femeile, care au fost atrase de escrocul israelian pe Tinder, au acceptat să apară într-un spot publicitar în care își imaginează cum ar fi fost viața lor dacă ar fi folosit platforma online concurentă.

Cele două sunt convinse de creatoarea aplicației, Tina Wilson, să folosească instrumentul de dating care le permite prietenilor lor să le găsească parteneri pe măsură.

În clip, Pernilla Sjoholm dezvăluie că e însărcinată și că va avea gemeni, însă nu spune cine este tatăl copiilor. Cei mici ar veni pe lume în ziua nunții tovarășei sale de suferință, Cecilie Fjellhoy, care apare în clip. Pentru a o liniști, aceasta din urmă îi spune că poate urmări un film la TV despre un escroc care agață femei pe o platformă de dating și le stoarce de bani.

Sunt atât de fericită că am folosit Wingman”, spune Pernilla Sjoholm.

Vezi VIDEO mai jos!


 

Cine este Escrocul de pe Tinder

Escrocul de pe Tinder, cum este cunoscut acum Shimon Hayut grație show-ului de pe Netflix, e bănuit că a câștigat circa 10 milioane de dolari de pe urma femeilor credule. El și-a ascuns adevărata identitate și și-a creat unele fictive pentru a putea împrumuta bani de la persoane care se lăsau cucerite ușor. 

Folosind Tinder, israelianul a pretins că este fiul mogulului diamantelor Lev Leviev. Pentru a atrage femei din ce în ce mai bogate, escrocul de pe Tinder folosea o parte din banii escrocați pentru a le cumpăra victimelor sale cadouri scumpe și excursii cu aeronave închiriate.

Ulterior, le convingea să-i împrumute bani pentru afaceri urgente, însă se făcea nevăzut.

Între 2017 și 2019 el a escrocat zeci de femei și a fost condamnat la doi ani de închisoare în Finalnda și 15 luni de detenție în Israel. 

Pernilla Sjoholm (35 de ani) este persoană publică și actriță TV din Suedia, în timp ce Cecilie Fjellhoy (33 de ani) este designer sofware pentru o mare companie de consultanță, servicii digitale și dezvoltare de software din Paris. Totodată, ea a creat și conduce o fundație care sprijină victimele diverselor tipuri de fraudă.

Fotografii: Getty Images/Profimediaimages.ro

Vezi și VIDEO: 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni