• PRO TV
  • Regina Letizia a Spaniei, apariție fabuloasă într-o rochie de 160 de lei

Regina Letizia a Spaniei, apariție fabuloasă într-o rochie de 160 de lei

Regina Letizia a Spaniei, apariție fabuloasă într-o rochie de 160 de lei

Regina Letizia a Spaniei excelează din punct de vedere vestimentar și dovedește acest lucru la fiecare apariție. Soția regelui Felipe al VI-lea este un adevărat exemplu pentru multe femei din întreaga lume, ea fiind mereu în pas cu moda. Ultima sa apariție a fost de-a dreptul spectaculoasă, iar ținuta este mai ieftină decât am crezut! Cât a costat rochia ei?

Soția Regelui Felipe al VI-lea atrage întotdeauna toate privirile! În vacanța din Palma de Mallorca, Regina Letizia a purtat o rochie colorată, mini, asemănătoare cu cele alese de fiicele sale, Leonor și Sofia. Are o siluetă de invidiat și un bronz strălucitor, iar articolul vestimentar i-a scos în evidență trăsăturile de invidiat.

De data aceasta, Regina Letizia a Spaniei a optat pentru o simplă rochie de la magazinul de brand Zara, care valorează 159.99 lei, aproximativ 40 de euro. În completare, aceasta a ales platforme de aceeași culoare și o poșetă în nuanțe asemănătoare.

Regina Letizia a Spaniei nu este singura personalitate care nu se ferește să poarte ținute simple și pentru buzunarele tuturor! Un exemplu în acest sens îl regăsim și în Familia Regală Britanică.

Kate Middleton are întotdeauna apariții impecabile, chiar și în momentele când este nevoită să poarte ținute sport. În urmă cu mai mult timp, Ducesa de Cambridge a ieșit în public îmbrăcată în jeanși casual, pulover și pantofi sport, aceștia din urmă fiind cei care au atras privirile. Modelul pe care l-a ales Kate Middleton, Superga 2750 Cotu, se vând începând cu suma de doar 99.99 lei!

Modelul de încălțăminte a fost purtat și de Prințesa Diana, în 1997, în varianta navy.

Sursă foto: Getty

VEZI ȘI: Cele mai tari idei de vacanță

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni