• PRO TV
  • O tânără și-a tatuat pe mână cuvântul „smile”, dar a avut un șoc când s-a uitat în reflexia oglinzii

O tânără și-a tatuat pe mână cuvântul „smile”, dar a avut un șoc când s-a uitat în reflexia oglinzii

O tânără și-a tatuat pe mână cuvântul „smile”, dar a avut un șoc când s-a uitat în reflexia oglinzii

Ashleigh Gough, o tânără care a devenit cunoscută în toată lumea după ce a postat un clip pe TikTok, a avut parte recent de un șoc.

Potrivit jurnaliștilor de la The Sun, femeia a mers la un salon pentru a-și face un tatuaj, dar lucrurile nu au decurs chiar așa cum și-a dorit. Ea a dorit să i se tatueze pe mână cuvântul „smile”, însă în loc de litere să aibă și un emoticon, astfel că tatuajul ales a fost: sm;)e.

Din păcate pentru Ashleigh Gough, după ce a ajuns acasă și s-a uitat în oglindă, tânăra a descoperit că în reflexia oglinzii, tatuajul ei „sm;)e” nu mai seamănă deloc cu „smile” și este mai degrabă... „slime”. Adică, în traducere... mâzgă, noroi, mocirlă!

@gough.ashleigh

Mornin

♬ the hills x swim - ۵・﹡。*

„Cred că e cea mai proastă idee pe care am avut-o vreodată în viața mea. Nu-mi place deloc. Aia e, omul cât trăiește, învață. Nu arată chiar rău, doar că nu seamănă cu tatuajul pe care îl voiam eu. Poate după ce se vindecă zona va arăta mai bine”, a spus Ashleigh Gough, care nu a precizat însă dacă pe viitor își va acoperi tatuajul sau îl va lăsa așa. Și, mai mult decât atât, tânăra a șters de pe TikTok acel clip video.

Vezi și: EXCLUSIV pe VOYO - „La Oraș” - O comedie blană în jungla urbană

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni