• PRO TV
  • Cristina Ștefania, apariție inedită în costum de baie. A lansat o provocare, scriindu-și un mesaj pe corp

Cristina Ștefania, apariție inedită în costum de baie. A lansat o provocare, scriindu-și un mesaj pe corp

Cristina Ștefania, apariție inedită în costum de baie. A lansat o provocare, scriindu-și un mesaj pe corp

Cristina Ștefania s-a alăturat proiectului inițiat de Codin Maticiu, „Spitale publice din bani privați”, care își propune să aducă spitalele din România la standardele cele mai noi, prin proiecte de renovare. 

Prin cea mai nouă postare pe contul de socializare, Ștefania își îndeamnă urmăritorii să doneze pentru această cauză și a făcut-o într-un mod inedit. Cântăreața apare în costum de baie cu un text scris pe picior. „Sunt mândră să fac parte din proiectul #spitalepublicedinbaniprivati, să fiu ambasador într-un proiect atât de PUTERNIC, unde Codin Maticiuc este inițiator. Până acum a avut extrem de multe reușite, dar împreună cu voi putem și mai mult”, a scris Ștefania.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by STEFANIA (@cristinaa.stefaniaa)


Iubita lui Speak și-a îndemnat cei peste 1,2 milioane de urmăritori să-i urmeze exemplul:

„Suntem în ultima lună de vară, așa că #mysummerbody poate vă convinge să trimiteți un SMS, pentru 2 euro pe lună, ori să îi convingeți și pe alţii, scriindu-vă pe corp, ca și mine. Vă provoc să postați si voi o poză cu mesajul ăsta pe voi, pe orice parte a corpului vreți: SMS cu textul "FACEM" la 8845, pe Facebook, Instagram şi TIK TOK, cu hashtagurile #spitalepublicedinbaniprivati și #mysummerbody (ca să va putem găsi postarile).”

„Pe 1 septembrie, vor fi aleși 10 dintre voi, care vor merge la Fundeni, împreună cu Codin, la secția de Hematologie Pediatrică, deja renovată, pe şantier, la Nefrologie Pediatrică și vă va arata și ce mai plănuiește să renoveze acolo. Dacă nu sunteți din București, se ocupă @fundatiametropolis de transport și cazare pentru voi! Haideți să FACEM!”, a mai adăugat artista. 

Scopul principal al lui Codin Maticiuc este să ajute cât mai mult sistemul medical public românesc.

„Visul meu este sa fac aceasta fundație un influencer în sine pentru că atunci când eu n-o sa mai fiu sau n-o sa mai pot, marile companii să își dorească să se alăture la #spitalepublicedinbaniprivati și sa nu mai fie nevoie sa doneze oamenii simpli care donează azi”, spune Codin Maticiuc.

Sursă foto: Instagram/  cristinaa.stefaniaa

Vezi și: Cu Speak și Ștefania


 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni