• PRO TV
  • Elena Chiriac, vacanță pe Coasta de Azur. Cum arată hotelul luxos pe care l-a ales

Elena Chiriac, vacanță pe Coasta de Azur. Cum arată hotelul luxos pe care l-a ales

Elena Chiriac, vacanță pe Coasta de Azur. Cum arată hotelul luxos pe care l-a ales

După participarea la Survivor România, Elena Chiriac a avut o vară relaxantă. Fosta concurentă din echipa Faimoșilor a făcut drumeții pe munte în România, iar apoi s-a bronzat pe plajele din Mykonos, Grecia. 

Vacanța însă nu s-a încheiat pentru Elena. În prezent, ea se bucură de peisajele superbe de pe Coasta de Azur, mai exact din comuna Saint-Jean-Cap-Ferrat. Într-o postare recentă de pe Instagram, se poate observa ce locație exclusivistă, de la malul mării, a ales faimoasa.

Pentru o noapte de cazare la acest hotel, turistul trebuie să scoată din buzunar între 2000 și 8000 de euro, potrivit site-ului oficial. Cel mai mic preț îl poți prinde doar dacă ai noroc sau dacă îți faci rezervarea din timp. La o simplă căutare, pentru perioada 29-30 august, hotelul mai are camere disponibile doar la 6000 de euro. 

Fanii și urmăritorii Elenei Chiriac au fost cuceriți de imaginile în care ea apare în costum de baie. Sportiva a profitat de vremea frumoasă și a făcut baie în piscină. (vezi mai multe imagini în galeria foto de mai jos)



Majoritatea urmăritorilor au complimentat-o: „Ești o dulce Elena. Preferata mea.”, „Ești sexi, elegantă și frumoasă”, Alții au avut însă unele întrebări: „Ți-ai pus silicoane?”, „Singurică, Elena?”

Elena nu a dezvăluit deocamdată cu cine a plecat în vacanță. 

Sursă foto: Instagram/ Elena Chiriac

Vezi și: Actorii din serialul "Clanul", despre cea mai dificilă secvență pe care au avut-o pe set


Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni