• PRO TV
  • Hugh Hefner, acuzat de fosta iubită că a manipulat-o pentru sex! Ce spune Holly Madison

Hugh Hefner, acuzat de fosta iubită că a manipulat-o pentru sex! Ce spune Holly Madison

Hugh Hefner, acuzat de fosta iubită că a manipulat-o pentru sex! Ce spune Holly Madison

Holly Madison, în vârstă de 42 de ani, vine cu acuzații grave la adresa fondatorului și directorului de creație al Playboy Enterprises! Fosta lui iubită a declarat că Hugh Hefner obișnuia să plângă fals în încercarea de a o manipula pentru sex. Iată ce a povestit vedeta!

În cadrul podcast-ului intitulat „Girls Next Level”, care a avut premiera săptămâna trecută, Holly Madison și Bridget Marquardt au povestit un moment pe care l-au trăit la începutul anilor 2000.

Vorbind despre experiențele lor cu Hugh Hefner, cele două femei au insinuat că deseori plângea fals pentru a le determina să se culce cu el.

„Nu am vorbit niciodată despre asta pentru că m-am gândit că poate eu sunt singura care a observat”, i-a spus Holly Madison lui Bridget Marquardt.

Madison a adăugat că l-a văzut pe Hefner plângând în mai multe rânduri, de fiecare dată încercând să o aducă în dormitor. Fotomodelului i-a fost frică să vorbească despre acest lucru, în primul rând din cauza poziției de putere a magnatului, dar și a suspiciunii că ea a fost singura care a văzut atitudinea lui.

Sursă foto: Getty

VEZI ȘI: Intrebarea Mesei Rotunde cu JOJO 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni