• PRO TV
  • Festivalul de Film de la Veneția: cele mai extravagante ținute de pe covorul roșu

Festivalul de Film de la Veneția: cele mai extravagante ținute de pe covorul roșu

Festivalul de Film de la Veneția: cele mai extravagante ținute de pe covorul roșu

Festivalul de Film de la Veneția a debutat miercuri cu o defilare impresionantă pe covorul roșu. Cele mai titrate actrițe și fotomodele din Europa și de peste Ocean s-au întrecut în ținute de gală. Cine sunt starurile care au strălucit în prima zi a festivalului.

Veneția este cetatea filmului și a ținutelor extravagante în perioada 31 august – 10 septembrie. Cele mai extravagante ținute au luat ochii publicului la defilarea de pe covorul roșu, iar cea mai impresionantă apariție a fost a actriței italiene Mariacarla Boscono.

În vârstă de 41 de ani, actrița a ales o rochie neagră, din voal, suficient de transparentă încât să i se poată vedea sânii. Toți fotografii au fost la post și au oferit imagini memorabile de la ceremonia de deschidere a celei de-a 79-a ediții a Festivalului de Film de la Veneția.


FOTO: Getty Images

Vezi GALERIA FOTO mai jos!

Mariacarla Boscono a început ca fotomodel în anii 2000 și a bifat apariții la cele mai cunoscute festivaluri de modă, precum Milan Fashion Week, Paris Fashion Week și New York Fashion Week.

Revista Vogue Paris a inclus-o într-un top 30 al celor mai bune fotomodele ale anilor 2000. Cel mai bun an al ei a fost 2005, când a înregistrat venituri de 3,5 milioane de dolari.

Printre vedetele care au impresionat pe covorul roșu se numără modelul Alessandra Ambrosio, modelul Isabeli Fontana, actrița Greta Ferro, modelul Zion Moreno, actrița Matilde Gioli și modelul Paola Turani.

Vezi în GALERIA FOTO ce rochii au ales pentru covorul roșu!

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni