• PRO TV
  • Loredana Chivu sugerează că trece printr-o despărțire! Ce mesaje a publicat vedeta pe Instagram

Loredana Chivu sugerează că trece printr-o despărțire! Ce mesaje a publicat vedeta pe Instagram

Loredana Chivu sugerează că trece printr-o despărțire! Ce mesaje a publicat vedeta pe Instagram

Loredana Chivu și-a obișnuit fanii din mediul online cu luxul și opulența, însă de data aceasta a surprins cu un altfel de conținut. De la case, mașini și haine scumpe, vedeta a trecut la mesaje motivaționale, care sugerează în același timp că trece printr-o despărțire. Iată ce cuvinte le-a transmis fanilor!

De ani întregi, vedeta atrage atenția cu stilul său de viață inedit. Mașinile, locuințele și hainele de lux sunt la ordinea zilei, iar urmărirtorii ei nu se așteptau la mesajele pe care le-a postat în urmă cu scurt timp. Mulți au crezut că blonda trece printr-o despărțire, căci a ales să își împărtășească dezamăgirile în mod public.

„Viața e grea doar pentru cine nu știe să se bucure de ea”, a fost primul mesaj pe care l-a transmis urmăritorilor. Ulterior, aceasta a postat: „Distanța este noul meu răspuns. Nu mai reacționez, nu mai contrazic. Pur și simplu mă îndepărtez”

Loredana Chivu, diagnosticată cu prediabet

Își dorește să arate celor din mediul online doar lux și opulență, însă în realitate viața blondei nu este deloc ușoară. În urmă cu ceva timp, aceasta a fost diagnosticată cu prediabet, motiv pentru care a și luat câteva kilograme în plus. 

Nu este un secret faptul că Loredana Chivu este adepta intervențiilor estetice, așa că și de data aceasta a ales o astfel de procedură, asta pentru a-și recăpăta talia de viespe.

„Urmează să fac o operație. O să-mi fac o liposucție, pentru că am suferit, ca să spun așa. Nu e o boală, e o afecțiune, un fel de pre-diabet, ca să explic pe înțelesul tuturor. Se manifestă prin faptul că te îngrași în primul rând, iar, ca să slăbești, trebuie să ții un regim foarte strict pe care eu îl țin, dar nu dă rezultate. Așadar, trebuie să fac această intervenție”, a spus Loreana Chivu la o emisiune TV.

Sursă foto: Intagram/Loredana Chivu

VEZI ȘI: Cele mai tari idei de vacanță

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni