• PRO TV
  • Jason Momoa, schimbare radicală de look. Cum arată actorul din Aquaman fără pletele sale celebre

Jason Momoa, schimbare radicală de look. Cum arată actorul din Aquaman fără pletele sale celebre

Jason Momoa, schimbare radicală de look. Cum arată actorul din Aquaman fără pletele sale celebre

S-a întâmplat imposibilul! Jason Momoa a renunțat la pletele lungi, pentru care era atât de admirat și apreciat la Hollywood, în schimbul unei tunsori periuță și arată extrem de bine.

Schimbarea de look radicală a actorului din Aquaman, în vârstă de 43 de ani, a venit ca o inițiativă de semnalare a problemei folosirii plasticului de unică folosință, care afectează planeta. Întregul proces a fost filmat și publicat pe rețelele de socializare, uimind de-a dreptul fanii, care nu se așteptau ca actorul să renunțe vreodată la părul lung, care făcea deja parte din imaginea sa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jason Momoa (@prideofgypsies)


"Pentru noi începuturi, să răspândim aloha. Să ne protejăm mai bine pământul și oceanele. Trebuie să eliminăm plasticul de unică folosință din viețile noastre și din mările noastre. Sticlele de plastic, pungile de plastic, ambalajele, ustensilele, toate. Să ne bucurăm împreună de 'āina noastră, aloha j"
,  i-a încurajat actorul pe urmăritorii săi printr-o descriere adăugată în dreptul videoclipul.

În imaginile respective, actorul se adresează fanilor în timp ce o altă persoană îi tunde pletele lungi, împletite, cu mașina de tuns, păr pe care Jason îl arată ulterior camerei de luat filmat.

Deși nimeni nu se aștepta vreodată la această decizie din partea lui Jason Momoa, care-și purta mereu cu mândrie părul lung, trebuie să recunoaștem că arată la fel de bine și cu o tunsoare periuță. De aceeași părere au fost și urmăritorii actorului de pe rețelele de socializare, care l-au lăudat pentru inițiativa de protejare a mediului, complimentându-i schimbarea de look în același timp.

"Nu credeam că o să văd ziua asta vreodată. Cumva e încă foarte sexy - omul are un dar", Yooooo, o inițiativă mare pentru o cauză mare!", "Iubesc mesajul transmis și arăți bine frate", au fost doar câteva dintre comentariile lăsate de fani și colegi de breaslă.

Sursă foto: Instagram, Getty Images

Vezi și: 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni