• PRO TV
  • Soția lui Vladimir Drăghia a născut! Alice a postat primele imagini și a dezvăluit numele ales pentru fetiță

Soția lui Vladimir Drăghia a născut! Alice a postat primele imagini și a dezvăluit numele ales pentru fetiță

Soția lui Vladimir Drăghia a născut! Alice a postat primele imagini și a dezvăluit numele ales pentru fetiță

Familia lui Vladimir Drăghia s-a mărit după ce Alice a adus pe lume cea de-a doua fetiță a cuplului. Fericita mămica a postat pe Instagram un mesaj emoționant, dar și câteva imagini cu cel mai nou membru al familiei. 

Alice a născut natural o fetiță de nota 10, iar tăticul Vladimir Drăghia a asistat la naștere. Mămica a dezvăluit și numele pe care ea și Vladimir l-au ales pentru fetița lor. 

“Alegra Nova Drăghia - o nouă bucurie în viața noastră. O minune perfectă, făcută de Anul Nou, născută pe 6 septembrie 2022. Bine ai venit pe lume, Nova! Te iubim infinit”, este mesajul postat de soția lui Vladimir. 

Imaginile au adunat zeci de mii de aprecieri și sute de mesaje de la fani și prieteni.  

“Awwwwww!!! Bine ai venit, micuțo!!! Să-ți fie viața de poveste!!!! Felicitări Alice&Vladimir! Vă îmbrățișăm!!!!!!”, a scris Diana Dumitrescu în comentarii. 

Andreea Raicu le-a transmis și ea un gând frumos: “Alegra!! Ce frumos nume!! Congrats!!!”. Și Jojo i-a felicitat pe părinții micuței: “Bun venit pe lume, Nova!!!! Ce nume frumos și special! Felicitări dragilor!”

Vladimir și Alice mai au o fetiță, pe nume Zora, care a intrat în ultimul an de grădiniță. Pe Vladimir Drăghia îl puteți urmări în curând, la PRO TV și VOYO, în serialul CLANUL.

Fotografii: Instagram

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni