• PRO TV
  • DiCaprio a pus ochii pe următoarea sa victimă! Dar are șanse slabe de reușită: e super faimoasă și are peste 25 de ani!

DiCaprio a pus ochii pe următoarea sa victimă! Dar are șanse slabe de reușită: e super faimoasă și are peste 25 de ani!

DiCaprio a pus ochii pe următoarea sa victimă! Dar are șanse slabe de reușită: e super faimoasă și are peste 25 de ani!

Teoretic poate avea orice femeie își dorește, practic nu este chiar așa :) Leonardo DiCaprio are și el, ca orice bărbat, seria sa de refuzuri. Mai nou actorul a pus ochii pe una dintre cele mai frumoase femei din lume, însă se pare că aceasta nu este tocmai interesată de Leo.

Daily Mail scrie că după despărțirea de Camila Morrone, Leonardo DiCaprio i-ar “da târcoale” supermodelului Gigi Hadid. Despărțită de Zayn Malik, cu care are un copil, Gigi nu este momentan implicată în vreo relație, dar se pare că nici nu își dorește una cu playboy-ul DiCaprio.  Și, culmea, Gigi depasteste cu doi ani și vârsta "standard" acceptată de DiCaprio: are 27!  :)

Sursele citate de Daily Mail se cam bat cap în cap: una spune că cei doi sunt doar prieteni, alta că ar fi mai mult de atât. 

“Leo a pus ochii pe Gigi, dar ea nu și-a arătat interesul. Sunt prieteni, dar ea nu vrea nimic romantic în momentul asta”, a spus o sursă apropiată actorului pentru “Insider”.

Totuși, se pare că cei doi ar fi avut câteva întâlniri în vară. “Se cunosc de câțiva ani. Sunt super atrași unul de celălalt. Ea este fix genul lui: superbă, sexy, dar cu picioarele pe pământ”, a spus cealaltă  sursă. 

US Weekly scrie că Leo și Gigi frecventează aceleași cercuri și că petrec adesea împreună. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni