• PRO TV
  • Simona Halep, divorț neașteptat. Ce scrie presa internațională despre știrea momentului în tenisul feminin

Simona Halep, divorț neașteptat. Ce scrie presa internațională despre știrea momentului în tenisul feminin

Simona Halep, divorț neașteptat. Ce scrie presa internațională despre știrea momentului în tenisul feminin

Simona Halep divorțează de Toni Iuruc după nici un an de mariaj. Partenerul jucătoarei de tenis a confirmat separarea, care va fi tranșată de avocați. Presa internațională a comentat intens știrea momentului în tenisul feminin.

Simona Halep și Toni Iuruc au parte de un divorț neașteptat. Cei doi ar fi decis să pună capăt mariajului de doar 11 luni. Toni Iuruc a confirmat, pentru Fanatik.ro, despărțirea de campioana de la Roland Garros și Wimbledon. 

Am hotărât, de comun acord cu Simona, să ne despărțim! Nu mai insistați, este ultima mea ieșire publică….De restul se vor ocupa avocații în cel mai civilizat mod cu putință. Mulțumesc de înțelegere!”, a dezvăluit omul de afaceri.

Simona Halep, divorț neașteptat. Ce scrie presa internațională

Marile publicații internaționale din lumea tenisului au preluat știrea din România și au dedicat articole generoase pe acest subiect.

Publicația First Sportz titrează: „Dublă greșeală! Simona Halep va divorța de soțul multimilionar Toni Iuruc cu doar câteva zile înainte de prima lor aniversare”.

Jucătoarea de tenis s-a căsătorit civil cu Toni Iuruc la 15 septembrie 2021 și urma să se cunune religios în acest an.

Site-ul tennis.com a preluat informația și a anunțat: „Simona Halep și Toni Iuruc vor divorța după mai puțin de un an de mariaj”.

Site-ul tennisworldusa.org notează că „Simona Halep divorțează de soțul milionar după US Open”. Publicația menționează că cei doi ar fi ajuns la un acord și vor pune capăt mariajului joi, 8 septembrie.

Site-ul tennistonic.com anunță că jucătoarea de tenis din România „divorțează de soțul miliardar Toni Iuruc”. Cum a reacționat fratele Simonei Halep.

Ce vor împărți Simona Halep și Toni Iuruc la divorț

Simona Halep a încasat peste 40 de milioane de dolari din tenis, însă averea ei depășește această sumă, datorită câștigurilor din publicitate și investițiilor pe care le-a făcut de-a lungul anilor.

Toni Iuruc are afaceri în imobiliare, estimate la câteva milioane de euro. Dacă cei doi nu au semnat un contract prenupțial, toate bunurile obținute după cununie vor trebui împărțite, conform legii. Acest scenariu stă în picioare doar dacă cei doi nu se înțeleg amiabil, la notar.

Dacă nu au încheiat aspectele de natură patrimoniu, legea va spune cum se va împărți averea. Bunurile dobândite în timpul căsătoriei sunt considerate a fi bunuri comune. În cazul în care va fi vorba de premii sau bunuri dobândite în urma unei activități sportive, acolo au un regim specific special.

Acestea vor rămâne ale persoanei în cauza, nu vor fi considerate bunuri comune. Se va stabili dacă s-a încheiat această convenție și dacă au mai rămas bunuri de reglementat”, a explicat avocatul Artin Sarchizian.

Fotografii: Profimediaimages.ro/Instagram

Vezi și VIDEO: 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni