• PRO TV
  • Veronica Trandafir și Andrei Niculae, cel mai lung matinal din istoria radioului românesc: 36 de ore ON AIR la Virgin Radio 

Veronica Trandafir și Andrei Niculae, cel mai lung matinal din istoria radioului românesc: 36 de ore ON AIR la Virgin Radio 

Veronica Trandafir și Andrei Niculae, cel mai lung matinal din istoria radioului românesc: 36 de ore ON AIR la Virgin Radio 

După o bine-meritată vacanță, matinalii de la Virgin Radio Romania, Veronica Trandafir și Andrei Niculae s-au întors pentru cel de-al doilea sezon de Breakfast! 

Pentru a marca acest moment, Virgin Radio Romania Breakfast a fost ON AIR într-un nou maraton, de data aceasta de 36 de ore! Pe lângă toți DJ-ii stației, zeci de vedete au fost alături de cei doi realizatori, pe tot parcursul „matinalului prelungit”.  The Motans, Irina Rimes, Speak & Ștefania, Liviu Teodorescu, Codin Maticiuc, Anca Dinicu și Cătălin Măruță sunt doar câteva dintre personalitățile care au fost prezente în studio și au acceptat provocările picante ale celor doi matinali, în cadrul celui de-al 8-lea maraton de la Virgin Radio Romania. 

Succesul acestui maraton se reflectă și în rezultatele din mediul online. Virgin Radio Romania este în continuare postul de radio din România cu cei mai mulți urmăritori pe Tik Tok. Materialele video din maratonul de 36 de ore au strâns peste 1.350.000 de vizualizări doar pe Tik Tok. La acest număr se adaugă și cele 8 mii de like-uri de pe Instagram, dar și cele 9 mii de vizualizări ale clipurilor în direct de pe Facebook. 

Înregistrările din maraton de 36 de ore - Virgin Radio Romania Breakfast cu Veronica Trandafir și Andrei Niculae, pot fi urmărite în continuare pe toate plaftormele sociale: Facebook, YouTube, Instagram, Tik Tok. 

Virgin Radio Romania Breakfast este acel matinal care îți colorează diminețile cu unicul boost de energie și bună dispoziție molipsitoare. Iar de administrarea dozelor de energie se ocupă Veronica Trandafir și Andrei Niculae, de luni până vineri, de la 6:30 la 10:00! 

Virgin Radio Romania s-a lansat în ianuarie 2017 și face parte din același trust media cu Europa FM și One World Radio. Este un post național de radio cu acoperire în majoritatea orașelor țării și se diferențiază printr-o abordare neconvențională, autentică și foarte creativă, difuzând 24/7 hip-hop, trap și new music.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni