• PRO TV
  • Românul care a pretins că e fiul Prințului Charles, asaltat cu mesaje de condoleanțe după moartea Reginei

Românul care a pretins că e fiul Prințului Charles, asaltat cu mesaje de condoleanțe după moartea Reginei

Românul care a pretins că e fiul Prințului Charles, asaltat cu mesaje de condoleanțe după moartea Reginei

Cristian Fideuan, românul care trăiește de opt ani la Londra, este asaltat cu mesaje de condoleanțe de la admiratorii săi virtuali, după moartea „bunicii” Elizabeth. Anul trecut, bărbatul a pretins că e fiul nelegitim al Prințului Charles, în prezent Regele Charles al III-lea.

Britanicii sunt în doliu după moartea Reginei Elisabeta a II-a, însă nu sunt singurii care suferă. Românul Cristian Fideuan, care anul trecut a ajuns în centrul atenției cu mai multe postări virale, primește mesaje de condoleanțe pentru „bunica” Elizabeth.

Bărbatul a pretins că e fiul Prințului Charles, pe care acesta nu l-a recunoscut niciodată. Mesajul său a fost preluat de presa din România și din Marea Britanie și s-a răspândit masiv pe rețelele sociale.

Deși a recunoscut, ulterior, că totul a fost o farsă, bărbatul primește o sumedenie de mesaje de susținere de la cei care îl urmăresc online.


Extrem de popular pe TikTok, Cristian Fideuan a postat câteva clipuri scurte, în care își anunță fanii că se pregătește să meargă la Buckingham să aducă un ultim omagiu celei care a fost „buni Elizabeth”.

Românul le-a cerut celor care îl urmăresc părerea în legătură cu ținuta aleasă pentru vizita la palat.

@bigtima75

 

♬ sunet original - BigTima75

Cum a ajuns să păcălească pe toată lumea că e fiu de prinț

Cristian Fideuan a mărturisit și că s-a străduit „două săptămâni” să realizeze acel videoclip viral, care a fost precedat de alte filmări care nu s-au bucurat de prea mare succes.

Înainte de a da lovitura cu filmarea din fața Palatului Buckingham, Cristian pretinde că a fost la sediul MI5, unde și-a depus CV-ul pentru a deveni spion. Ulterior, a vizitat reședința premierului Boris Johnson, din Downing Street 10, cu același scop: de a face o farsă care să se viralizeze rapid.

După o oprire la Ministerul Apărării, bărbatul a intrat în Ambasada Americii din Londra, unde susține că a țipat în gura mare că vrea azil politic în SUA.

Acolo, la ambasadă, am cam dat-o de gard pentru că mi-a fost luat telefonul din mână. Mi-a luat poliția telefonul, mi-a șters video-ul, și am stat cu polițiștii de povești, m-au și filmat”, spune românul. Totul de dragul audienței.

Fotografii: @bigtima75

Vezi și VIDEO:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni