• PRO TV
  • Prințul Harry, primele declarații după moartea Reginei Elisabeta a II-a: "I-am simțit prezența în fiecare cameră"

Prințul Harry, primele declarații după moartea Reginei Elisabeta a II-a: "I-am simțit prezența în fiecare cameră"

Prințul Harry, primele declarații după moartea Reginei Elisabeta a II-a: "I-am simțit prezența în fiecare cameră"

Moartea Reginei Elisabeta a II-a i-a apropiat pe William și Harry, care au apărut alături de soțiile lor în public, la mai bine de doi ani de când mezinul Prințesei Diana a părăsit Regatul Unit. 

Cele două cupluri și-au făcut apariția în fața mulțimii adunate la Castelul Windsor. Britanicii au umplut străduțele cu flori, plușuri, daruri și scrisori pentru Regina Elisabeta a II-a. Monarhul a murit joi, 8 septembrie, la Castelul Balmoral. 

Prințul Harry (37 de ani) a făcut o declarație emoționantă în timp ce le mulțumea celor care au venit să-i aducă un omagiu bunicii sale.

“Este un loc pustiu acum, acolo sus, fără ea. (...) I-am simțit prezența în fiecare cameră în care am fost”, a spus Harry, potrivit People

Experții regali spun că “Regina Elisabeta ar fi mândră de gestul lui William”. Se pare că fiul cel mare al lui Charles l-a invitat pe Harry să i se alăture la întâlnirea cu britanicii adunați în fața castelului Windsor. 

Cei patru au petrecut 40 de minute cu mulțimea de la Windsor. La un moment dat, Meghan Markle a îmbrățișat o tânără din mulțime. De asemenea, cei patru și-au făcut timp să citească bilețele de condoleanțe. 

Potrivit presei britanice, e prima dată când cele două cupluri apar împreună în public din 9 martie 2020, de Ziua Commonwealth-ului.

Prințul William consideră că acest pas este o importantă demonstrație de unitate într-un moment incredibil de dificil pentru familie, potrivit unui expert regal citat de People. 

“Este un moment istoric și, de asemenea, unul profund personal pentru familie, încât ai spera și te-ai gândi că toți membrii familiei se vor uni și îl vor susține pe rege în mod special. Și poate că unele dintre aceste răni pot fi vindecate în acest proces", a mai spus sursa din interiorul Casei Regale Britanice. 

Înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a va avea loc luni, 19 septembrie, la Westminster Abbey din Londra.

Fotografii: Getty Images


 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni