• PRO TV
  • Ivan Pechorin, directorul unei corporații din sectorul energetic rusesc, mort în condiții suspecte

Ivan Pechorin, directorul unei corporații din sectorul energetic rusesc, mort în condiții suspecte

Ivan Pechorin, directorul unei corporații din sectorul energetic rusesc, mort în condiții suspecte

Un alt personaj-cheie al sectorului energetic rusesc a murit în condiții suspecte, în acest weekend, în timpul său liber. Ivan Pechorin (39 de ani) a fost declarat decedat după ce a căzut dintr-o barcă de mare viteză, în Marea Japoniei.

Ivan Pechorin, un director important al corporației Far East and Arctic Development, a murit sâmbătă, în apropierea coastei insulei Russky, din Marea Japoniei. Potrivit rapoartelor, tânărul manager se deplasa cu o ambarcațiune de mare viteză, când a căzut din barcă.

Trupul său a fost recuperat abia luni, după o căutare intensă, scrie The Sun.

Într-o postare pe site-ul oficial, reprezentanții companiei i-au adus un ultim omagiu.

Pe 12 septembrie 2022, s-a aflat despre moartea tragică a colegului nostru, Ivan Pechorin, director general pentru Industria Aviatică al Corporației Far East and Arctic Development.

Moartea lui Ivan este o pierdere ireparabilă pentru prieteni și colegi, o mare pierdere pentru corporație. Oferim sincere condoleanțe familiei și prietenilor”, au scris aceștia.

Directorul participase, cu doar câteva zile înainte, la Forumul Economic Estic, găzduit de președintele Vladimir Putin la Vladivostok.


FOTO: Profimediaimages.ro

Șir de morți suspecte în rândul liderilor sectorului energetic

Moartea lui Ivan Pechorin este doar una dintr-un șir lung de decese suspecte survenite în ultimele luni tulburi în sectorul energetic rusesc. În luna februarie a acestui an, șeful lui Pechorin, Igor Nosov (43 de ani), s-a stins din viață în urma unui atac vascular cerebral.

La 1 septembrie 2022, vicepreședintele companiei ruse Lukoil, Ravil Maganov (67 de ani), a murit după ce a căzut de la fereastra unui spital din Moscova.

În iulie, Yuri Voronov (61 de ani), un director din cadrul companiei de transport maritim Astra Shipping a fost găsit decedat în piscina sa.

În aprilie, fostul preșdinte al Gazprombank, Vladislav Avayev (51 de ani), a fost găsit împușcat în casă, alături de soție și fiica lor de 13 ani. Ancheta a scos la iveală că Avayev și-a ucis familia, după care și-a pus capăt zilelor.

Câteva zile mai târziu, Sergey Protosenya (55 de ani), fostul CEO al companiei Novatek, a fost descoperit spânzurat în Spania. Poliția spaniolă a stabilit că managerul și-a ucis soția și fiica, cu un topor, după care s-a sinucis prin spânzurare.

La începutul anului, doi lideri importanți al gigantului de stat Gazprom au fost găsiți morți. Leonid Shulman avea un laț în jurul gâtului. Deși lăsase un bilet de adio, rănile pe care le avea pe corp au sugerat că fusese bătut înainte de a se sinucide.

Alexander Tyulakov a fost găsit înjunghiat, într-o baltă de sânge. Și el lăsase un bilet de adio.

Fotografii: Profimediaimages.ro

Vezi și VIDEO:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni