• PRO TV
  • Bogdan de la Ploiești și Nicole Cherry, surprinși în timp ce se țineau de mână la malul mării

Bogdan de la Ploiești și Nicole Cherry, surprinși în timp ce se țineau de mână la malul mării

Bogdan de la Ploiești și Nicole Cherry, surprinși în timp ce se țineau de mână la malul mării

Bogdan de la Ploiești și Nicole Cherry fac ravagii pe rețelele de socializare! Au fost filmați în timp ce se țineau de mână la malul mării, iar fanii au luat cu asalt secțiunea de comentarii.

Bogdan de la Ploiești continuă să își surprindă fanii! Recent, el și Nicole Cherry au postat un videoclip pe TikTok în care se țin de mână, semn că urmează să aibă un proiect extrem de interesant împreună. Fanii au rămas impresionați de imaginea cu cei doi și au asaltat secțiunea de comentarii.

În videoclip se poate observa cum Nicole Cherry și Bogdan de la Ploiești se țin de mână în timp ce merg pe plajă. Artista poartă un costum de baie negru, iar manelistul este îmbrăcat cu o cămașă roz și pantaloni scurți. Alături de ei se observă și vloggerul Bromania. 


 

@bogdandelaploiesti.haz @nicolecherry @Bromania ♬ Roses (Imanbek Remix) - SAINt JHNFanii au fost surprinși de ipostaza celor doi și au lăsat o mulțime de comentarii videoclipului.

„Nu mai înțeleg nimic”, „Toate ca toate, dar le-ar sta super bine împreună”, „Ce frumoși sunteți amândoi așa”, „Urmează o piesă bombă”, „La asta nu mă așteptam”, „E clar că vor scoate o piesă”, „Toate ca toate,dar parcă seamănă puțin amândoi”, „Urmează o colaborare bombă”, au fost doar câteva dintre comentariile internauților.

Sursă foto: Bogdan de la Ploiești/Instagram, Nicole Cherry/Instagram, Bogdan de la Ploești/TikTok

VEZI ȘI: Cele mai tari idei de vacanță

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni