• PRO TV
  • Ce a făcut Meghan Markle la priveghiul Reginei Elisabeta a II-a! Internauții au rămas șocați când au văzut

Ce a făcut Meghan Markle la priveghiul Reginei Elisabeta a II-a! Internauții au rămas șocați când au văzut

Ce a făcut Meghan Markle la priveghiul Reginei Elisabeta a II-a! Internauții au rămas șocați când au văzut

Dacă inițial, imediat după ce Regina Elisabeta a II-a a murit pe 8 septembrie 2022, doar Prințul Harry a ajuns la căpătâiul ei, fără a fi însoțit de Meghan Markle, până la urmă cei doi au mers împreună la castelul Windsor.

Apariția celor doi soți a fost atent urmărită de întreaga planetă, iar pe Twitter a apărut o teorie de-a dreptul șocantă, care o are în prim-plan pe Meghan Markle. Potrivit unor internauți care au analizat atent ținuta soției Prințului Harry, aceasta a purtat pe sub rochie un microfon!

„Meghan purta un fel de dispozitiv pe care îl puteai vedea conturul pătrat al ghidării. Probabil în scopul înregistrării”, a scris o persoană pe Twitter.

Internauții sunt de părere că Netflix ar fi plătit-o pe Meghan Markle pentru a realiza un documentar despre moartea Reginei Elisabeta a II-a, iar acesta ar fi motivul pentru care soția Prințului Harry ar fi purtat un microfon. Cu toate acestea, niciuna dintre teorii nu a putut fi confirmată în mod oficial, iar Meghan Markle nu a făcut niciun comentariu pe marginea acestor subiecte.

„Meghan Markle poartă un microfon pentru a folosi moartea reginei pentru reality show-ul ei?”, a mai scris un internaut pe Twitter.

Vezi și: EXCLUSIV pe VOYO - „La Oraș” - O comedie blană în jungla urbană

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni