• PRO TV
  • Prințesa Anne, unica fiică a reginei Elisabeta a II-a, mesaj emoționant pentru mama ei

Prințesa Anne, unica fiică a reginei Elisabeta a II-a, mesaj emoționant pentru mama ei

Prințesa Anne, unica fiică a reginei Elisabeta a II-a, mesaj emoționant pentru mama ei

Prințesa Anne (72 de ani) a transmis un mesaj emoționant după moartea mamei sale. Unica fiică a reginei Elisabeta a II-a a fost alături de monarh pe patul de moarte. 

Regina Elisabeta a II-a a murit la 8 septembrie, în castelul Balmoral din Scoția.

Prințesa Anne a mărturisit că se declară norocoasă că a avut norocul să-i fie alături mamei sale în ultimele 24 de ore de viață, scrie Elle.

“A fost o onoare și un privilegiu să o însoțesc în ultimele ei călătorii. A fi martoră a dragostei și respectului arătate de atât de mulți oameni în aceste călătorii a fost înălțător! Cu toții avem amintiri unice. Le mulțumesc tuturor celor care împărtășesc sentimentul nostru de pierdere”, a transmis prințesa. 

Totodată, Anne i-a adus un omagiu și fratelui său mai mare, regele Charles al III-lea. 

“Sunt, de asemenea, recunoscătoare pentru sprijinul și înțelegerea oferite dragului meu frate Charles, care a acceptat responsabilitățile suplimentare ale monarhului', a continuat ea.

Prințesa Anne este al doilea copil și singura fiică a reginei Elisabeta a II-a și a prințului Philip, duce de Edinburgh. Anne este căsătorită cu Tim Laurence din 1992. Ea a mai avut un mariaj cu Peter Philips între anii  1973-1992. Cu primul soț are doi copii: Zara și Peter. 

Fotografii: Getty Images

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni