• PRO TV
  • Prințul Harry, aniversare tristă! Nepotul reginei Elisabeta a II-a împlinește 38 de ani

Prințul Harry, aniversare tristă! Nepotul reginei Elisabeta a II-a împlinește 38 de ani

Prințul Harry, aniversare tristă! Nepotul reginei Elisabeta a II-a împlinește 38 de ani

Prințul Harry a împlinit 38 de ani în 15 septembrie. Nepotul reginei Elisabeta a II-a se află la Londra, alături de soția sa, Meghan Markle, acolo unde au loc funeraliile reginei. 

Chiar dacă a renunțat la îndatoririle regale și s-a mutat peste Ocean cu familia sa, Harry a păstrat o relație specială cu bunica sa. 

Anul trecut, regina Elisabeta a II-a a fost prima care i-a urat nepotului său “La mulți ani” prin intermediul platformei de Twitter. 

Anul acesta, Harry își petrece ziua de naștere departe de copiii săi, care au rămas în grija soacrei sale. Mezinul prințesei Diana și soția sa participă alături de Kate Middleton și William la ceremoniile funerare ale reginei Elisabeta a II-a. 

Harry a fost extrem de afectat de moartea bunicii sale și a postat un mesaj emoționant la scurt timp după anunțul decesului. Deși a plecat spre castelul Balmoral joi, 8 septembrie, Harry a ajuns acolo după moartea reginei. 

"Bunico, în timp ce această despărțire finală ne aduce o mare tristețe, sunt veșnic recunoscător pentru toate momentele noastre, de la cele mai timpurii amintiri din copilărie cu tine, până la prima dată când te-am văzut în calitate de comandant-șef și până la momentul în care am cunoscut-o pe soția mea dragă și i-am îmbrățișat pe strănepoții tăi iubiți”, a transmis Harry. 

Cum își va petrece Harry ziua de naștere

„Va fi o altă zi de naștere incredibil de tristă pentru Harry, care cu siguranță își va aminti că acum 25 de ani împlinea 13 ani la doar câteva săptămâni după moartea mamei sale. Va fi o zi liniștită. (...) Poate va sta la o pizza cu William”, a declarat un expert regal potrivit Mirror

Prințul Harry, nepotul favorit al reginei

Chiar dacă în tinerețe a ținut prima pagină a tabloidelor din UK, despre Harry s-a spus mereu că ar fi nepotul favorit al reginei. Un lucru e clar: nimeni nu o făcea pe regină să râdă mai cu poftă. 

Autorul regal Phil Dampier a povestit recent o întâmplare amuzantă care a avut loc la palat cu mulți ani în urmă, scrie Daily Mail. Se pare că regina l-ar fi rugat pe Harry să-i înregistreze un mesaj pentru mesageria vocală după ce și-ar fi luat primul telefon mobil. 

Zis și făcut. Dacă secretara reginei a fost șocată, Elisabeta a II-a a râs cu poftă când a auzit mesajul înregistrat de Harry. “Hey, Care e treaba? Aici Liz. Îmi pare rău, dar acum sunt departe de tron. Apăsați unu pentru Philip, tasta doi pentru Charles și trei pentru corgis (n.red cățeii reginei)”.

Fotografii: Getty Images/ Profimedia Images

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni