• PRO TV
  • Jason Momoa și-a uimit fanii din nou. Actorul din "Aquaman" și-a făcut un tatuaj tribal pe cap

Jason Momoa și-a uimit fanii din nou. Actorul din "Aquaman" și-a făcut un tatuaj tribal pe cap

Jason Momoa și-a uimit fanii din nou. Actorul din "Aquaman" și-a făcut un tatuaj tribal pe cap

  Jason Momoa și-a uimit din nou fanii de pe rețelele socializare, de data aceasta cu un tatuaj tribal, făcut chiar pe cap. Gestul sau vine la scurt timp după ce a publicat un clip în care și-a tuns o bună parte din păr, din lateralele capului, pentru a încuraja oamenii să protejeze mediul împotriva plasticului de unică folosință.

Actorul din Aquaman, în vârstă de 43 de ani, a publicat pe Instagram un clip în care își anunță cele 17,1 milioane de urmăritori că se află în drum spre Noua Zeelandă, pe un zbor al companiei Hawaiian Airlines.

Îmbrăcat într-un maiou alb, pantaloni de jogging gri și cu o pălărie pe cap, Jason Momoa le-a dezvăluit fanilor cu entuziasm noul tatuaj tribal făcut pe partea laterală a capului. Potrivit Just Jared, tatuajul face referire la rădăcinile și cultura sa hawaiană.

Nu este singurul tatuaj care face cu referire la originile sale hawaiiene. Starul de la Hollywood afișează cu mândrie și alte desene pe corpul său musculos, inclusiv o un tatuaj realizat în jurul antebrațului stâng.

Clipul cu noul tatuaj a strâns peste 300.000 de aprecieri în numai 9 ore și o serie de complimente din partea fanilor, unii chiar oferindu-i actorului cazare în casa lor din Noua Zeelandă.

Sursă foto: Instagram, Getty Images

Vezi și: 

 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni