• PRO TV
  • Nostradamus ar fi prezis că Charles nu va fi mult timp rege și va abdica! Cine i-ar putea lua locul pe tron

Nostradamus ar fi prezis că Charles nu va fi mult timp rege și va abdica! Cine i-ar putea lua locul pe tron

Nostradamus ar fi prezis că Charles nu va fi mult timp rege și va abdica! Cine i-ar putea lua locul pe tron

Mario Reading, un autor care a studiat ani la rând profețiile lui Nostradamus și care a scris o carte despre acesta în anul 2005, afirmă că moartea Reginei Elisabeta a II-a a fost prezisă încă din timpul anilor 1500.

Potrivit lui Mario Reading, care este citat de Daily Stars, Nostradamus nu doar că a știut când va muri Regina Elisabeta a II-a, dar a spus și că Charles nu va sta prea mult timp pe tron, va abdica și un bărbat misterios, care nu se așteaptă să fie rege, îi va lua locul.

„Regina Elisabeta a II-a va muri în jurul anului 2022, la vârsta de aproximativ 96 de ani. Prințul Charles va împlini 74 de ani în 2022, când va prelua tronul, dar resentimentele care i-au fost aduse de o anumită proporție din populația britanică, în urma divorțului său de Diana, Prințesa de Wales, încă persistă. El va abdica, iar un om care nu s-a așteptat niciodată să fie rege îl va înlocui. Înseamnă asta că prințul William, care s-ar fi așteptat să urmeze după tatăl său, iese din discuție? Prințul Harry, implicit, devine rege în locul său? Asta l-ar face regele Henry al IX-lea, la doar 38 de ani”, a spus Mario Reading că ar fi prezit Nostradamus în 1555.

Vezi și: EXCLUSIV pe VOYO - „La Oraș” - O comedie blană în jungla urbană

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni