• PRO TV
  • Celebrități care au vizitat sicriul reginei Elisabeta a II-a la Westminster Hall

Celebrități care au vizitat sicriul reginei Elisabeta a II-a la Westminster Hall

Celebrități care au vizitat sicriul reginei Elisabeta a II-a la Westminster Hall

Începând de miercuri, sute de mii de oameni au vizitat sicriul reginei Elisabeta a II-a, care se află în Westminster Hall din Londra.  Personalități notabile, precum președintele american Joe Biden și prima doamnă Jill Biden, David Beckham, Sharon Osbourne și alții s-au alăturat, de asemenea, pentru a-i aduce un omagiu regretatei regine.

David Beckham 



David Bekcham a așteptat 12 ore la coadă, vineri, alături de alte mii de persoane în doliu, pentru a-și prezenta respectul față de regretata regină. 

Președintele Joe Biden și prima doamnă Jill Biden


Duminică, soții Bidens au vizitat sicriul Reginei Elisabeta. De asemenea, președintele SUA și prima doamnă au semnat în cartea oficială de condoleanțe pentru Majestatea Sa, la istorica Lancaster House de lângă Palatul Buckingham.

Prima doamnă a Ucrainei, Olena Zelenka


La scurt timp după ce Prima Doamnă a Ucrainei a vizitat Wesminster Hall pentru a vizita sicriul reginei, aceasta s-a întâlnit cu Kate Middleton în timpul unei întâlniri în audiență organizată duminică de Prințesa de Wales în noua sa funcție. De asemenea, Zelenska urmează să participe astăzi la funeraliile reginei în numele Ucrainei. 

Sharon Osbourne

Miercuri, Sharon Osbourne s-a alăturat cozii lungi și miilor de oameni care au asistat la procesiunea sicriului reginei de la Palatul Buckingham la Westminster Hall.

"O iubesc pe Regină și am venit pentru asta pentru că sunt o regalistă și iubesc familia regală. Nu contează ce s-ar schimba în această țară și, știți, totul se schimbă în viața asta, dar ea nu a făcut-o niciodată. Și a fost pur și simplu minunat să o avem",  a declarat fosta coprezentatoare a emisiunii The Talk show pentru ITV News în timpul discuției cu postul de televiziune. 

Prim-ministrul Canadei, Justin Trudeau, și soția sa, Sophie Gregoire

Premierul canadian Justin Trudeau și soția sa, Sophie Gregoire, s-au aflat și ei printre celebritățile care au vizitat sicriul regretatei suverane.

Sursă foto: Getty Images

Vezi și:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni