• PRO TV
  • Kate Winslet a ajuns la spital după o accidentare pe platourile de filmare. Care este starea actriței

Kate Winslet a ajuns la spital după o accidentare pe platourile de filmare. Care este starea actriței

Kate Winslet a ajuns la spital după o accidentare pe platourile de filmare. Care este starea actriței

Kate Winslet se afla în Croația, la filmările pentru lungmetrajul „Lee”, când a suferit o accidentare la picior. Actrița a fost transportată imediat la spitalul din Dubrovnik. 

Duminică, 18 septembrie, un reprezentant al vedetei din „Titanic” a dat o declarație cu privire la acest incident.

„Kate a alunecat și a fost dusă la spital ca măsură impusă de producție”, a spus acesta, potrivit deadline.com. „Acum este bine și se va întoarce să filmeze săptămâna aceasta”, a mai adăugat el. 
 

Kate Winslet, rol principal în filmul biografic „Lee”

Kate Winslet, în vârstă de 46 de ani, a acceptat rolul principal în filmul „Lee” în 2015, un lungmetraj în care o interpretează pe corespondentul celui de-al Doilea Război Mondial, Lee Miller. Drama istorică prezintă destinul unui model de succes, care a devenit ulterior fotograf de război. În regia lui Ellen Kuras, producția a reunit mai mulți actori celebri, printre care: Marion Cotillard, Jude Law, Andrea Riseborough și Josh O'Conner.Miller a dezvăluit, prin fotoreportajele sale, toate atrocitățile pe care Germania nazistă, sub conducerea lui Hitler, le-a comis împotriva comunității evreiești.
 
„Acesta nu este chiar un film biografic”, a spus Kate Winslet pentru Deadline. „Pentru a face o poveste despre întreaga viață a lui Lee, ar trebui filmat un serial. Ceea ce am vrut să facem a fost să găsim cel mai interesant deceniu din viața ei, cel care a definit-o, prin evenimentele pe care le-a trăit. A fost perioada 1938-1948 care a dus-o direct prin război și perioada ei cea mai importantă. Aceasta este povestea pe care vrem să o știe oamenii despre Lee mai mult decât multe alte părți ale vieții ei”, a spus actrița. 
 

Sursă foto: Instagram/ kate.winslet.official, Getty Images 

Vezi și: Interviul oferit Andreei Esca de Alteța Sa Regală, Prințul de Wales


 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni