• PRO TV
  • Singura persoană din Familia Regală care a plâns la înmormântarea reginei Elisabeta a II-a

Singura persoană din Familia Regală care a plâns la înmormântarea reginei Elisabeta a II-a

Singura persoană din Familia Regală care a plâns la înmormântarea reginei Elisabeta a II-a

Astăzi, 19 septembrie, are loc înmormântarea reginei Elisabeta a II-a, cel mai longeviv monarh din istoria Marii Britanii. Peste 2.000 invitați au luat parte la funeriile fostei suverane,  la Westminster Abbey, cu membrii Familiei Regale în frunte.

Sute de mii de persoane îndurerate au perindat pe străzile Londrei pentru a-și lua rămas bun de la regina lor, în timp ce lideri importanți și Familia Regală s-au prezentat la Westminster Abbey, biserica unde au avut loc funerariile de stat ale fostei suverane.

În timp ce oamenii de rând și-au arătat tristețea prin hohote de plâns, Familia Regală și-a menținut calmul pe tot parcursul înmormântării cu excepția unui singur membru, Meghan Markel.

Conform protocolului regal, este de așteptat ca Familia Regală să își păstreze calmul și să rămână stoică la evenimentele oficiale, ca o modalitate de a arăta imparțialitate. Cu toate acestea, au existe mai multe momente de-a lungul timpului când însăși regina a arătat vulnerabilitate în public, inclusiv la funerariile prințului Philip, când a vărsat câteva lacrimi de durere.

Acest lucru s-a întâmplat și în cazul lui Meghan Markle, soția prințului Harry. Aflată la înmormântarea reginei Elisabeta a II-a, ducesa de Sussex a fost surprinsă în timp ce își ștergea discret o lacrimă de pe obraz. Mai exact, fotoreporterii au surprins gestul ducesei de Sussex în momentul în care sicriul reginei Elisabeta a II-a era scos din Westminster Abbey, după o înmormântare la care au participat personalități din întreaga lume.

Alaturi de Meghan Markle se afla și Camilla, regina consort, Kate, ducesa de Cambridge, și copiii ei, prințul George și prințesa Charlotte, care și-au menținut calmul pe tot parcursul funeraliilor.

Slujba de înmormântare a Reginei Elisabeta a II-a avut loc azi, 19 septembrie. După ceremonie, cortegiul funerar se va îndrepta spre castelul Windsor, unde regina va fi înhumată în Capela St.George, lângă soțul ei, prințul Phillip.

Regina Elizabeth a II-a a murit în 8 septembrie, la 96 de ani, după 70 de domnie.

Sursă foto: Profimedia

Vezi și:
 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni