• PRO TV
  • Meghan Markle, pusă la zid de unul dintre cei mai bogați bărbați din lume: "E o manipulatoare care a fost dată în vileag"

Meghan Markle, pusă la zid de unul dintre cei mai bogați bărbați din lume: "E o manipulatoare care a fost dată în vileag"

Meghan Markle, pusă la zid de unul dintre cei mai bogați bărbați din lume: "E o manipulatoare care a fost dată în vileag"

O discuție pornită pe Twiter cu privire la motivul pentru care britanicii o displac pe Meghan Markle a dus la cuvinte dure la adresa Ducesei de Sussex din partea lui Ben Goldsmith, unul dintre cei mai bogați bărbați din lume.

Schimbul de replici acide a pornit după ce o tânără de culoare a publicat un mesaj pe Twitter în care susținea că oamenii din Marea Britanie o displac pe Meghan Markle deoarece este o femeie de culoare, situând-o drept victimă în fața rasismului. 

Cel care a oferit un răspuns acestei acuzații a fost milionarul Ben Goldsmith, fratele lui Zac Goldsmith, politician britanic și membru al Partidul Conservator al Regatului Unit. Vizibil ofensat de acuzațiile de rasism, Goldsmith a publicat un mesaj în care a luat apărarea poporului britanic spunând că sondajele arată că este una dintre cele mai prietenoase nații.

"Suntem departe de a fi perfecți, dar sondaj după sondaj arată că britanicii sunt printre cei mai primitori și mai puțin rasiști oameni de oriunde. La început, Meghan a fost adorată. Mulțimile s-au înghesuit pe străzi la nuntă. Meghan nu este plăcuta pentru că este un "bully" manipulatoar care a fost descoperit"

Ducele și Ducesa de Sussex au negat în mod constant acuzațiile de hărțuire primite de-a lungul timpului, catalogându-le drept defăimare.

În iunie, Palatul Buckingham a declarat că și-a "revizuit" politicile de resurse umane în urma unui raport privind acuzațiile de hărțuire din partea lui Meghan împotrivă membrilor personalului. Cu toate acestea, au adăugat că nu vor publica niciodată investigația.

Sursă foto: Getty

Vezi și:


 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni