• PRO TV
  • Reacția unui american când a văzut o groapă uriașă pe străzile din București : "Serios, ce este asta?"

Reacția unui american când a văzut o groapă uriașă pe străzile din București : "Serios, ce este asta?"

Reacția unui american când a văzut o groapă uriașă pe străzile din București : "Serios, ce este asta?"

Gropile din București sunt o problemă bine cunoscută, însă, în ciuda acestui lucru, nu încetează să surprindă trecătorii. Acesta a fost și cazul unui american care a devenit viral pe Tik Tok după ce a filmat o groapă uriasa în asfaltul din București.

Bărbatul popular pe Tik Tok a filmat groapa aflată într-o zona centrală a Bucureștiului, folosindu-se de picior pentru a arăta cât de mare și adâncă este, semnalând astfel faptul că poate prezenta un pericol pentru trecători. Ironic, acesta a pus și o descriere pe filmare, spunând: Este 100% normal, pentru că și în America este la fel".

@oopsimovedagain In case you’re chocked, the problem is in you. Understood ? ???????????? #romania #engineer #infrastructure #freedom #oopsimovedagain ♬ Arabesque - Debussy - Michael Charles Clark

La vederea reacției plină de dezamăgire, mai mulți români s-au îngrămădit să își lase părerea în secțiunea de comentarii a clipului. Unii au făcut haz de necaz, în timp ce alții l-au sfătuit pe american să sune autoritățile competente pentru a soluționa problema.

"E pentru pescuit", Guvernul român ne învață să fim mereu atenți la pericole", "Urmează să se extragă gaz de acolo", "Trebuie să suni la poliție și ei vor suna pe cineva pentru a repara groapa".

Sursă foto: Tik Tok

Vezi și:

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni