• PRO TV
  • Rihanna, artista principală în pauza Super Bowl 2023! Ce a postat pe rețelele de socializare

Rihanna, artista principală în pauza Super Bowl 2023! Ce a postat pe rețelele de socializare

Rihanna, artista principală în pauza Super Bowl 2023! Ce a postat pe rețelele de socializare

Cântăreața din Barbados va cânta în pauza spectacolului Super Bowl, care va avea loc pe data de 12 februarie 2023 la Glendale, Arizona. Ce a postat pe rețelele de socializare și cum au reacționat fanii

Rihanna va fi, în februarie 2023, vedeta pauzei finalei de la NFL, cel mai important eveniment sportiv anual din America de Nord. 

NFL a publicat, recent, o fotografie în care apare o minge de fotbal american susținută de brațul artistei. Rihanna a preluat imaginea și a publicat-o pe contul ei de Instagram, acolo unde o urmăresc nu mai puțin de 135 milioane de oameni.

„Rihanna este un talent al generaţiei sale, o femeie cu începuturi umile, care a depăşit aşteptările la fiecare pas. O persoană născută pe mica insulă Barbados care a devenit unul dintre cei mai importanţi artişti ai tuturor timpurilor”, a spus Jay-Z, care produce spectacolul Super Bowl pentru NFL.

Rihanna a refuzat să cânte la Super Bowl în 2019

Partenera lui ASAP Rocky nu a cântat în pauza Super Bowl din 2019, în semn de solidaritate cu jucătorul Colin Kaepernick, care a pus genunchiul în pământ în 2016 în timpul imnului național. Gestul a fost făcut pentru a-și manifesta direcția împotriva rasismului și agresivității poliției față de persoanele de culoare din SUA.

Anul trecut, show-ul din pauză a fost susținut de Dr. Dre, Snoop Dogg, Eminem, Mary J. Blige și Kendrick Lamar.

Sursă foto: Getty

VEZI ȘI: Secretul Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni