• PRO TV
  • Cum s-au distrat Laurențiu Reghecampf și Corina la botezul fiului lor. Au dansat și s-au sărutat pasional pe ringul de dans

Cum s-au distrat Laurențiu Reghecampf și Corina la botezul fiului lor. Au dansat și s-au sărutat pasional pe ringul de dans

Cum s-au distrat Laurențiu Reghecampf și Corina la botezul fiului lor. Au dansat și s-au sărutat pasional pe ringul de dans

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc au sărbătorit zilele trecute botezul fiului lor, Liam, iar scandalul petrecut cu o zi în urmă, între antrenor și Anamaria Prodan, nu i-a împiedicat pe cei doi să profite din plin de ziua specială din viața lor.

Botezul a avut loc la Biserica Dorobanți din Capitală, la mai puțin de 48 de ore după scandalul uriaș dintre Reghe și Anamaria Prodan, care s-a lăsat cu lovituri grele și urme vizile pe corp. În ciuda acestui fapt, petrecerea de după botez a fost un adevărat succes, atât invitații, cât și părinții lui Liam distrându-se pe muzica lăutarilor repsonsabili de atmosferă.

Dovada constă și în filmuletul care circulă pe rețelele de socializare, în care Reghecampf și Corina dansează fericiți pe ringul de dans și se sărută pasional în timp ce artistul de muzica lăutărească, Costel Biju, le face o dedicație. 

@frumusetii_muzicale #reghecampf #corinacaciuc #fy #viral #romania #costelbiju #echiparomaniei #fyp #manele ♬ sunet original - FRUMUSEȚII MUZICALE ????

Cum s-au îmbrăcat Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc la botezul lui Liam

Îmbracați la patru ace, atât antrenorul de la Neftchi Baku, cât și partenera sa au făcut furori printre invitați, iar ochiul vânat al lui Reghe, cauzat de pumnul primit de la Anamaria Prodan a fost mascat de ochelarii cu lentila fumurie.

Fiind o zi importantă din viața lor, cuplul a schimbat două ținute, una pentru biserică, unde Corina Caciuc a purtat o salopetă bej, iar Reghe un costum gri, iar cealaltă pentru petrecerea de la restaurant, unde s-au schimbat într-o rochie neagră, cu umerii  albi, dezgoliți și un costum în aceeași paletă de culori, accesorizat cu un papion.
 


Sursă foto: Instagram

Vezi și:
 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni