• PRO TV
  • Imaginile care au topit inimile tuturor! Cum a fost întâmpinată Kate Middleton în prima călătorie ca prințesă de Wales

Imaginile care au topit inimile tuturor! Cum a fost întâmpinată Kate Middleton în prima călătorie ca prințesă de Wales

Imaginile care au topit inimile tuturor! Cum a fost întâmpinată Kate Middleton în prima călătorie ca prințesă de Wales

Îmbrățișări, zâmbete și flori pentru Kate Middleton, poate cea mai iubită dintre prințese de la Diana încoace. Cuplul regal se află în Țara Galilor, în prima călătorie ca prinț și prințesă de Wales. 

Kate Middleton și William au vizitat Biserica St. Thomas reamenajată din Swansea și RNLI (Royal National Lifeboat Institution). 

Sute de oameni s-au strâns la RNLI pentru a-i saluta și poza pe membrii casei regale britanice. Printre ei au fost și câțiva prichindei adorabili, care au oferit instantaneele zilei. 

Theo, un băiețel în vârstă de patru ani, a fost copleșit de entuziasm când prințesa de Wales s-a apropiat de el. Imaginile cu băiețelul încântat peste măsură la vederea lui Kate au făcut înconjurul lumii și le-au topit inimile tuturor.

kate middleton

Micuțul i-a oferit un buchet de trandafiri lui Kate. Amuzat de reacția băiețelului, William s-a apropiat și a schimbat și el câteva cuvinte cu prichindelul. 

La fel de adorabilă a fost și Charlotte Bunting, în vârstă de doi anișori, care a așteptat-o pe Kate îmbrăcată într-o ținută tradițională galeză. 

Fetița i-a înmânat soției lui William un buchet de flori, dar și o păpușă tricotată, potrivit Daily Mail. Kate a îmbrățișat-o pe micuță, iar fotografii prezenți au surprins câteva cadre adorabile. (Mai multe poze în GALERIA FOTO de mai jos)

kate middleton

Tot în cadrul vizitei lor în Țara Galilor, prințul William a glumit cu un fan că ar căuta o bonă. Altețele Lor Regale s-au întâlnit cu cei care lucrează ca voluntari la Biserica St. Thomas.

Prințul a încercat, de asemenea, să vorbească în galeză cu membrii bisericii, și a promis că își va îmbunătăți abilitățile de vorbire a limbii galeze, urmând astfel exemplul tatălui său, regele Charles al III-lea. 

Fotografii: Getty Images/ Profimedia Images

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni