• PRO TV
  • Bebeto, traumatizat de bătaia dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Cum a reacționat când a văzut imaginile

Bebeto, traumatizat de bătaia dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Cum a reacționat când a văzut imaginile

Bebeto, traumatizat de bătaia dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Cum a reacționat când a văzut imaginile

Scandalul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf nu i-a afectat doar pe cei doi, care s-au ales cu urme vizibile pe corp și vizite la poliție și spital, ci și pe fiul lor de 14 ani, Bebeto, care a rămas traumatizat de întregul moment.

Conflictul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a avut loc pe 23 septembrie, în fața reședinței familiei din Snagov, și a constat într-o luptă violentă între cei doi, în urma căruia antrenorul de la Netfchi Baku s-a prezentat la spital pentru a-și scoate certificate medico-legal, pentru vânătăile și zgârieturile de pe față. Același lucru l-a făcut și impresara la câteva zile, când s-a prezentat la IML de unde a ieșit cu brațul în ghips și șchiopătând.

Filmulețul cu bătaia dintre cei doi s-a viralizat rapid, iar ulterior, Anamaria Prodan a declarat că altcercația nu a afectat-o doar pe a, ci și pe fiul lor minor, Bebeto, care a rămas traumatizat de cele întâmplate și refuză să mai iasă din casă.

„Bebeto a văzut imaginile, este disperat! Copilul tremură încontinuu de aseară şi nu se poate opri din plâns. Plânge pentru că spune că tatăl lui l-a făcut de râs la şcoală, în faţa colegilor şi în faţa întregii ţări. Bietul copil nu mai vrea să iasă din casă de ruşine că tatăl lui i-a bătut mama, este traumatizat.

Mai mult, copilul a fost ameninţat că va fi luat pe sus şi dus cu forţa acasă la Corina Caciuc. Copilul este pur şi simplu traumatizat. Odată cu acest episod, trauma creată de Reghecampf copilului din prima căsnicie se repetă în cazul copilului din a doua căsnicie", a declarat Anamaria Prodan pentru Realitatea.

În urma altcercatiei, poliția din Snagov a deschis două dosare penale pentru violență în familie, ambii primind ordine de protective provizorii.

Sursă foto: Instagram

Vezi și: 


 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni