• PRO TV
  • A murit Coolio, rapperul care a făcut celebră piesa Gangsta’s Paradise

A murit Coolio, rapperul care a făcut celebră piesa Gangsta’s Paradise

A murit Coolio, rapperul care a făcut celebră piesa Gangsta’s Paradise

Legendarul rapper al anilor ’90 s-a stins din viață la vârsta de 59 de ani, anunță managerul și prietenul său, Jarez Posey. Conform TMZ, Coolio a murit în casa unui prieten, iar circumstanțele fac acum obiectul unei anchete.

Coolio a murit miercuri, în jurul orei 17:00, a anunțat managerul său. Artistul, pe numele său real Artis Leon Ivey Jr, a fost resuscitat vreme de 45 de minute, în urma unui apel de urgență lansat din reședința unui prieten.

Când au ajuns la fața locului, paramedicii l-au găsit pe Coolio în stare de inconștiență. Ei au stabilit că moartea sa a avut loc înainte de ora 17:00. Cauza decesului este încă investigată. Până acum se știe că oamenii legii nu au găsit la fața locului droguri sau alte substanțe interzise. 

Suntem întristați de pierderea prietenului și clientului nostru drag, Coolio, care a murit în această după-amiază”, a anunțat impresarul rapperului, Sheila Finegan, anunță CNN.

Coolio a câștigat notorietatea cu piese precum Fantastic Voyage și Gangsta’s Paradise. Cea de-a doua, lansată odată cu albumul cu același nume din 1995, s-a aflat pe coloana sonoră a filmului Dangerous Minds.

Piesa a fost numărul 1 în clasamentul US Billboard la capitolul vânzări, în 1995. 

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni