• PRO TV
  • Vica Blochina iubește din nou? Cu ce bărbat misterios s-a pozat vedeta pe litoralul românesc

Vica Blochina iubește din nou? Cu ce bărbat misterios s-a pozat vedeta pe litoralul românesc

Vica Blochina iubește din nou? Cu ce bărbat misterios s-a pozat vedeta pe litoralul românesc

Vica Blochina pare că iubește din nou. Vedeta, în vârstă de 47 de ani, a petrecut recent câteva zile pe litoralul românesc, în compania unui bărbat misterios, pe care l-a afișat pe rețelele de socializare.

Vicha Blochin și-a făcut curioși fanii de pe rețelele de socializare când a apărut pe o plajă din România alături de un bărbat brunet, posibil mai tânăr, care pare să fie noul ei iubit.

În fotografia publicată pe Instagram, Vica Blochina apare cu spatele, la fel și bărbatul misterios. Ambii sunt în costum de baie, la malul mării și, desi vedeta nu oferă niciun detaliu despre brunetul alături de care s-a pozat, reacția prieteni sale, Elena Băsescu, pare să o dea de gol. Aceasta a lăsat un comentariu spunând "dragostea plutește în aer", indicând că cei doi ar putea forma un cuplu.

Vica Blochina nu a rămas indiferentă la comentariul mezinei fostului președinte al României și i-a răspuns printr-o glumă: "Elena Băsescu, în apă "( n.r. dragostea plutește în apa"), indicând faptul că dragostea se află între ea și bărbatul misterios, amândoi fiind în apă.

Sursă foto: Instagram

Vezi și:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni